mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
mam 16 lat i zupełnie nie wiem, czemu nie mogę znaleźć chłopaka. wzbudzam zainteresowanie, ale do niczego więcej to nie dochodzi. koleżanki mi mówią, ze dziewczyny powinny robić pierwszy krok i ze nie mogę czekać aż chłopak się zdecyduje, tylko sama powinnam okazać zainteresowanie. nie poznaje zbyt wielu chlopakow, bo nie chodzę czesto na imprezy. czy na studiach to się zmienia ?

#zwiazki

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
troglodyta_erudyta
@mirko_anonim za naukę się weź, na chłopaków jeszcze będzie czas.
13
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Dobry baicik panie policjancie.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
7
programista15cm
@mirko_anonim: nie, nie zmienia się. Albo gadasz z chłopakami albo jesteś niemową
1
S.....C
@mirko_anonim: kolejny bait xd
0
K.....4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): @programista15cm gadam z nimi i mam nawet bliższych kolegów ale czasami robie się niesmiala przy tych co mi się podobają … wydaje mi się ze problemem jest to ze nie chodzę tak czesto na imprezy. dodatkowo moja reputacja nie jest najlepsza przez koleżeństwo z jedna osoba i nie wiem jak to naprawić

──────────────
0
programista15cm
@mirko_anonim: wpadnij do Warszawy, pójdziemy do klubu, wszystko naprawimy
0
U.....k
@mirko_anonim: za naukę się lepiej weź, a nie zabierasz się za rzeczy o których większość dorosłych ma nikłe pojęcie

Serio, szkoda młodości
0
lord_xenu
@mirko_anonim: ja mam 8 lat i nie mogę znaleźć ludzi do napadów w GTA 5. Co z tego wynika? To że czasami dobrze jest dostać deską w głowę.
0
MrPawlo112
@mirko_anonim było, 2/10 bo odpisałem
0
G.....a
G.....a
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0