Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: 13cm dodatkowe to koszt około 50k dolców i to w Trucji odklejencu, a nie wiem czy to uwzględnia jeszcze koszta rehabilitacji. Do tego zrobienie z siebie kaleki i wygląd zupełnie nieproporcjonalny. Poproszę kaskę przelewem na konto wtedy się zastanawie, a jak nie to wsadz sobie te rady w buty.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @abc-def 35 k euro w Turcji z pobytem 3 miesięcznym na rehabilitacji, w Polsce masz za 100 k jak coś. Wiem bo pytałem o to. Nieproporcjonalny wygląd to chyba byś musiał sobie dodać właśnie te 13 xd. Mi styknie 5/6 na 180 ale tak to jest jak na wykopie piszą że 190 musi być. XD A weź sobie zarób te 50 k dolców nawet albo 100
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Po pierwsze nie każdy ma predyspozycje ,żeby mu nogi wydłużyć o 13 cm druga sprawa to czas na rehabilitacje w którym nie będziesz zarabiał trzecia sprawa to brak gwarancji i ubezpieczenia w przypadku nieudanego zabiegu czwarta sprawa to ruchy będziesz miał jak paralityk bez dużego wkładu w ćwiczenia a i tak już nie będzie to samo ;o przy twoim wzroście to trzeba by być debilem zeby coś takiego rozważać
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @forty4me jak nie będę zarabiał jak jest coś takiego jak praca zdalna to raz. Jakie ruchy paralityka? Normalnie wraca się do sprawności po 6 miesiącach do roku. Wiadomo nie będziesz od razu skakał i biegał ale chodził na spokojnie. Nie spotkałem się z operacją a trochę o tym czytam gdy ktoś nie wrócił do sprawności albo miał amputację xd. Ryzyka są zawsze ale są one do
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ta będziesz chodził jak cyrkiel haha po 6 miesiącach do 12 :) a później do 24 ;p jak nie masz na papierze ,że napewno będziesz w pełni sprawny to nie uwierzę. ludzie po operacji kolana czasem nawet 2 lata mają problem wrócić do jakiego kolwiek sportu, nie bądź naiwny chyba ,że nie zależy ci na jezdzie na rowerze bieganiu i ruchaniu haha
  • Odpowiedz