Aktywne Wpisy

majnazwyczajna +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Janusz_Lubikwasa +46
#wroclaw
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Lol wy serio wierzycie, że miesiąc temu w Las Vegas w ogródku jakichś meksykańców rozbiło się ufo i kosmici wyszli z tego statku i od tak sobie paradowali na golasa swobodnie oddychając w naszej atmosferze, która na googol procent jest inna na ich planecie, i paradowali w zupełnie innym ciśnieniu atmosferycznym niż tym które na bank jest na ich planecie? Jeśli wy serio w to wierzycie to pozdrowienia do Choroszczy.
#ufo #takaprawda #uap
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Ale jak możesz coś takiego wiedzieć skoro jak sam twierdzisz nawet "nie wierzysz" w istnienie kosmitów. Brak tu logiki.
a. Kompletnie odrzucasz możliwość odwiedzin obcych na naszej planecie
ale
b.
@kuncfot: no cóż… zapraszam na kozetkę: https://a.allegroimg.com/s1024/0cfc2a/24746dc242448a31a4a0260dfe10
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
Ty masz dużo logiki w sobie, pierwszy raz w życiu nie oznaczyłem prawidłowo i nagle "nawet oznaczać rozmówcy nie umiesz", musiałeś się do tego doczepić bo nie masz pojęcia jak wybrnąć z tej dyskusji, żałosne.
@mirko_anonim: odwiedzaja nas od setek tysiecy lat i myslisz, ze wybrali te planete przypadkiem ? xDD
@EndThis:
@Usunelem_Konto: to ja wybrałem tę planetę dla nas, Szaraków.
@srul2016: I tak to nie przebije twierdzenia sceptyków , że latają na takie odległości i się rozbijają xD
Nie biorą pod uwagę, że po prostu technologie mogą mieć super duper ale błędy popełniają tak jak ludzie itd.
Mamy super samoloty które się rozbija, nie przez technologie a przez błąd ludzki.
Taki sam
Tak.
PS. Weź no czasem kropkę postaw jakąś jak piszesz. Nie obrażaj się na kropki, one są w porządku.