mirko_anonim mirko_anonim 09.06.2023, 12:27:53 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimCzy w #kielce są gdzieś organizowane terapie grupowe na NFZ? Nie jestem osobą z nałogami. Szukam czegoś bardziej dla osób samotnych po przejściach.#pytanie ─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: Nighthuntero· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
wykopowy_brukselek wykopowy_brukselek 09.06.2023, 13:00:34 via Wykop 0 + @mirko_anonim: to po diabla ci terapia grupowa?
zetzet zetzet 09.06.2023, 13:10:39 via Wykop 1 + @wykopowy_brukselek: na takiej zawsze łatwiej coś wyhaczyć - jakąś towarzyszkę lub towarzysza niedoli ¯\(ツ)/¯
mirko_anonim mirko_anonim 09.06.2023, 17:29:59 via mirko.proBOT 1 + Anonim (nie OP): @wykopowy_brukselek @zetzet tak usłyszałem od psychologa. Terapia indywidualna nic mi nie da. ─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: razzor91
Czy w #kielce są gdzieś organizowane terapie grupowe na NFZ? Nie jestem osobą z nałogami. Szukam czegoś bardziej dla osób samotnych po przejściach.
#pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91