Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +279
Dzień 4 & 5
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
źródło: image_picker_BE729224-00B3-4112-AA04-8B8E266073E9-59438-000007234AE601FF
Pobierz

Cześć mirki dopiero co w kwietniu skończyłem szkołę na profilu technik informatyk. Pracy na helpdesku szukam jakoś od miesiąca wysłałem już ze 50 cv i tylko raz się do mnie odezwali. Poszedłem na rozmowę, ale mnie nie wzięli. Mam zdane oba certyfikaty, mieszkam w mieście 300k mieszkańców na wschodzie polski, a cv wysyłam do Warszawy i Gdańska. Nie wiem czy teraz jest jakieś załamanie na rynku czy po prostu jestem mało atrakcyjny i przydałoby się zrobić jakieś dodatkowe kursy. Jeżeli już to jakie? Myślałem nad chmurami jakiś AWS w kierunku Cloud Security lub CCNA.
#it #praca #helpdesk
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
mało. A gdzie szukasz?
Czyli które?
Nie jestem w stanie sobie wyobrazić twoich horyzontów, tego jak mogłeś wpaść na to że firmy z nasdaq nie zaplaca człowiekowi za prac3
─────────────────────
·
SupreminTHC: Gdzie taką prace znalazłeś?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord