Aktywne Wpisy

lubie-sernik +30
Zaczyna do mnie docierać co ja odwalam. Za tydzień będę na drugim końcu świata bez biletu powrotnego.
Mogę być tam zarówno miesiąc jak i kilka lat. Trochę miesza się u mnie ekscytacja z jakimś strachem.
Ciekaw jestem w jakim miejscu będę za rok.
Mogę być tam zarówno miesiąc jak i kilka lat. Trochę miesza się u mnie ekscytacja z jakimś strachem.
Ciekaw jestem w jakim miejscu będę za rok.

#ufo #usa
A propo odtajniania tych dokumentów. Gdzieś mi się przewinęło ze widzieli na niebie obiekty w kształcie trójkąta . I możecie mi wierzyć albo nie. Nie mam na celu okłamywania itp. Ale pamiętam jak z jakieś 18-20 lat temu. Byłem łebkiem 13-15lat. Sam na własne oczy z kumplem podczas przechadzki po osiedlu zauważyliśmy w godzinach nocnych 21-23. 3-4 trójkąty jasno świecące na niebie. Stojące w jednej formacji.
A propo odtajniania tych dokumentów. Gdzieś mi się przewinęło ze widzieli na niebie obiekty w kształcie trójkąta . I możecie mi wierzyć albo nie. Nie mam na celu okłamywania itp. Ale pamiętam jak z jakieś 18-20 lat temu. Byłem łebkiem 13-15lat. Sam na własne oczy z kumplem podczas przechadzki po osiedlu zauważyliśmy w godzinach nocnych 21-23. 3-4 trójkąty jasno świecące na niebie. Stojące w jednej formacji.

Hej #gielda. Stawiam swoje pierwsze kroki na gieldzie. Zalozylem IKZE z dostepem do rynkow zagranicznych (#bossa). Zlozylem zlecenie kupna akcji i w sumie od godziny sie nie wypelnilo xD.
Max cene akcji wpisalem delikatnie wieksza niz jest obecnie. Jak to guwno dziala? Miesiac ma sie wypelniac? xD Nie mam zadnych informacji, tylko ze przyjeto zlecenie kupna kilku akcji po X usd.
Wrzucalem pieniadze w #komputerowypiniondz, a tam wszystko dzialalo praktycznie od razu.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A jeżeli to były akcje z USA to chyba dziś u nich giełda jest zamknięta