Aktywne Wpisy

kris006 +354
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz
MamMalegoSiurka +63
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz

Jestem biseksualna i nie umiem nastawić się na tylko jedną płeć. Mam stałego partnera, którego kocham i w życiu nie chciałabym go zmienić. Nie potrafiłabym patrzeć na innego mężczyznę podobnie. Inaczej jest z kobietami.
Odczuwam wobec nich ciekawość, podniecenie, a to, że mam duże powodzenie i koleżankę, która się we mnie podkochuje sprawia, że nawet zasypiam z myślami o tym jakby to było w związku jednopłciowym.
Czuje, że nie umiem się tego wyzbyć i emocjonalnie zdradzam swojego partnera. Kiedy spotykam się z koleżanką, z którą bardzo się lubię, ale wiem też, że ona liczy na coś więcej to czuję że... mnie do niej strasznie ciągnie. Dodam, że do niczego nie doszło między nami i nie dojdzie, ale czuje się nielojalna wobec mojego partnera...
Nie umiem z tym walczyć, nie wiem jak.
#biseksualizm #zwiazki #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Możesz być bicorious czyli ciekawa a nie z doświadczeniem bi. Umów się z tą koleżanka na czule spędzenie czasu np na petting i zobacz jak będziesz się czuła. dopiero jak odkryjesz że jest coś więcej to rozważ otwarcie przed facetem. ogólnie facet predzej zrozumie że ma partnerkę bi niż na odwrót.
Jeśli zaczniesz darzyć koleżankę czymś
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91