@mirko_anonim: Bycie samotnym jest po prostu trudne, tym bardziej, że im dalej w życie tym ciężej poznać nowych znajomych, a kontakt ze starymi się urywa. Większość wakacji, aktywności i tak odpada, bo po jakimś czasie robienie czegoś samemu nie ma sensu. Nie chce mi się samemu chodzić do aquaparku, escape roomu, jechać na wakacje. Niestety samotność jest wyniszczająca
Anonim (nie OP): Powiem ci prawdę. Odkąd poznaję podczas różnych aktywności zespołowych samotne osoby to nie dziwi mnie że są same. Ich zachowanie to zwykle próby udowodnienia czegoś towarzystwu co każdy z tego towarzystwa ma w dupie. Trudno ich słuchać i jeszcze trudniej spędzać z nimi czas.
Anonim (nie OP): Nic nie robienie jest najłatwiejsze. Opisujesz tych "znajomych" jakbyś podglądał ich przez kamerkę w domu. Może to gdzieś się powinno zgłosić? Może im powiedz co o nich myślisz to przestaną sobie zawracać tobą dupę i będziesz mógł być naprawdę sam. Dramat jak można obrabiać komuś tyłek w ten sposób xd
@mirko_anonim: zajebiscie, piwa nie pije, na plazy lubie lezec, a nie mam takich znajomych, czy to jej znajomych, ktorych prestiż wizyty zmusilby mnie do posprzatania na pokaz. W domu sprzata ten, ktoremu przeszkadza syf. Alleluja
Ja np. nie znam nikogo w mieście, w którym mieszkam
@Reretos: ale to nie wynika z braku ludzi dookoła tylko z Twojego upośledzenie społecznego. Masz tysiace ludzi na wyciągnięcie ręki tylko nie umiesz nawiązać i utrzymać relacji... I jeszcze ludzisz sie ze różowa to zmieni?
@mirko_anonim: Im dłużej chłop jest starym kawalerem tym bardziej dziczeje, a później robi się kompletnie wypłoszem w kontaktach z płcią przeciwną. Ale podoba mi się to co silva zawsze powtarza, zarabianie pieniędzy jest łatwe, wystarczy tylko znaleźć siedem źródeł dochodu, najtrudniej jest znaleźć dobrą kobietę.
@Reretos a dlaczego mialbys być samotny? W kraju gdzie 30mln ludzi mówi w Twoim języku? Samotny to możesz być na środku morza czy oceanu
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
──────────────────
@Reretos: ale to nie wynika z braku ludzi dookoła tylko z Twojego upośledzenie społecznego. Masz tysiace ludzi na wyciągnięcie ręki tylko nie umiesz nawiązać i utrzymać relacji... I jeszcze ludzisz sie ze różowa to zmieni?
Ale podoba mi się to co silva zawsze powtarza, zarabianie pieniędzy jest łatwe, wystarczy tylko znaleźć siedem źródeł dochodu, najtrudniej jest znaleźć dobrą kobietę.