@mirko_anonim: nie mogę, niestety, pomóc, ale chociaż napiszę - trzymaj się, Mirku, jakbyś kiedykolwiek chciał pogadać, to zapraszam - myślę, że znajdziemy sporo podobieństw.
@mirko_anonim: życie, nie ma co brać do głowy - pojedź za granicę (aktualnie finlandia) i łepek w wieku 22 lat ma lepszą pracę ode mnie, własny dom, 2 motocykle, 2 auta, 4 oldtimery a pracuje od 3 lat. Ja koło 10 lat więcej mam garba i nerwicę, a podobno należę do grona ludzi zarabiających dużo (w Polsce ;) )
@mirko_anonim: Nie żyjemy w dobrych czasach wbrew propagandzie medialnej i internetowej, która to wmawia. Drożejące nieruchomości, emigracja to cechy złych czasów. Nie przejmuj się. Zrobiłeś co mogłeś. W dobrych czasach poradziłbyś sobie znacznie lepiej. To nie Twoja wina.
Nie jesteś wysoki, dynamiczny, bogaty, nie masz auta
@mirko_anonim: albo po prostu jesteś spierdoxem. Parę lat temu bzikałem wynajmując pokój i jeżdżąc nubirą, z której ledwo wystawałem, bo jestem karakanem xD
@mirko_anonim: Wzruszające. Kiedyś ludzie płodzili 14 dzieci, 9 z nich nie przeżywało dzieciństwa, najwiekszym wydarzeniem w ich życiu było zobaczenie wędrownego teatru w dzień targowy, i zjedzenie gruszki dwa razy w przeciągu swojego długiego 38 letniego życia i wciąż uważali się za szczęściarzy. Ale to ty masz p--------e. Masz wciąż milion możliwości w dzisiejszym świecie, więcej niż kiedykolwiek w historii przedtem - ale do tego trzeba odwagi. Bez tego pozostaje
@mirko_anonim: P---------e. Inżynier w Polsce zawsze coś znaczy, chyba że to inżynier zarządzania polem namiotowym. Albo kończysz dobre studia albo marnujesz czas i hajs. Widać wybrałeś to drugie. Rozumiem że poza pracą życia towarzyskiego nigdy nie miałeś, nie wyszedłeś z piwnicy bo ci tu wygodnie. Jak sam się nie zmienisz to nic się nie zmieni.
Inżynier w Polsce zawsze coś znaczy, chyba że to inżynier zarządzania polem namiotowym
@Zirf1337: xD Inżynier mechanik po dobrej uczelni here, szklany sufit na poziomie średniej krajowej, więc p----------m tym i jeżdżę tirem na zachodzie za 5x tyle.
@mirko_anonim: mogłeś dawno temu złożyć wniosek o mieszkanie. Już byś dostał jakieś do remontu... Rozumiem cie, brak samochodu to ciężka sprawa, ale za parę tysi cos wyrwiesz. A z kobietami jest tak, że piszesz na insta do każdej jednej. Zawsze jakąś się zacznie odzywać. Jak będziesz nic nie robił w tym temacie, to nigdy nie znajdziesz...
@Twerk jak wyjeżdzasz się „dorobić” to tak wygląda. Jak wyjeżdzasz z myślą „ułożę sobie życie” to jest inaczej. Ale do tego trzeba języków i wykształcenia. Więc jak ktoś tego nie ma, to będzie mieszkał z 10 patusami i zabiorą mu paszport a potem będą dymać na hajs. Z założenia ktokolwiek wraca co chwile do Polski, jest z definicji tam tylko żeby przywieźć pieniądze do kraju.
Ja koło 10 lat więcej mam garba i nerwicę, a podobno należę do grona ludzi zarabiających dużo (w Polsce ;) )
@mirko_anonim: albo po prostu jesteś spierdoxem. Parę lat temu bzikałem wynajmując pokój i jeżdżąc nubirą, z której ledwo wystawałem, bo jestem karakanem xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zirf1337: xD Inżynier mechanik po dobrej uczelni here, szklany sufit na poziomie średniej krajowej, więc p----------m tym i jeżdżę tirem na zachodzie za 5x tyle.
jak ja nie cierpię malkontentów
źródło: 7crgyj
PobierzZ założenia ktokolwiek wraca co chwile do Polski, jest z definicji tam tylko żeby przywieźć pieniądze do kraju.