Aktywne Wpisy

Pettev +241

WypadlemZKajaka +42
Zauważyliście, że w świecie #f1 nikogo nie interesuje Norris? Aktualny Mistrz świata nie wystartował do ostatniego wyścigu, a wszyscy mają to gdzieś. Ogólnie chyba świat F1 nie ma dla niego zbyt wiele uznania bo mistrzostwo dostał w prezencie od grubasa

@paczelok: Wydaje mi się,
@Wezwoguleicstont: najbardziej biedne są ataki personalne
@paczelok: Zależy od sytuacji
@Wezwoguleicstont: nie zależy, ja napisałem opowi że jego problemy by się rozwiązały jak by był bogatszy a ty się do tego p-------------ś, ić stont i nie wracaj
@paczelok: Skąd ta pewność, że gdyby był bogatszy, to jego problemy by się rozwiązały? Pieniądze oczywiście dają możliwości, ale jeżeli problem tkwi w jego głowie/psychice, to żadna kwota lub kupiona rzecz mu nie pomoże. Sam osobiście przerabiałem kilka lat depresji mając hajs i żadne
A podjazdy ad personam są całkiem gówniane
@thorgoth: Może i masz rację, ale jeżeli typ pisze to w ciężkiej depresji, to może nie patrzy na to jak układa zdania. Ja tam wole pomóc niż d---------ć się do braku akapitów co w tej chwili jest
@Wezwoguleicstont: z mojego doświadczenia wynika że ktoś w zaawansowanym etapie ciężkiej depresji nie zapuszcza brody i nie fokusuje myśli na tym że podoba się laskom i nic z tym nie robi tylko podejmuje rozpaczliwe próby wstania z łóżka i zrobienia czegokolwiek.
Ergo op jest jak najbardziej do (konstruktywnego) o-------u.
@paczelok: Tylko tyle masz do napisania? Wyjątkowo mocno rozwinięty komentarz.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@paczelok: a i jeszcze jedno, co ma do tego ile zarabiam skoro nikt o tym nie wie? mam mieszkanie, samochód, dom w górach i nie wyglądam na biednego więc daruj sobie taki komentarz, bo staram się trzymać poziom w życiu codziennym
────────────────────