@mirko_anonim: 15,7cm mały? Przecież to jest jeszcze łechtaczka, może ty jesteś kobietą? Według profesorów o małym męskim prąciu można mówić dopiero dokładnie od 21,37cm.
Anonim (nie OP): mysle, ze potrzebujesz psychiatry. Ja mam 14,7 cm @ 178cm wzrostu i 1/10 tinderowka jest dla mnie nieprzyjemnie za ciasna. Musze mocno rozgrzewac palcami zeby bylo jako tako. Mowie o dziewczynach do 170. Bo powyzej 175 to juz czesto sie zdarza, ze jest za luzno, ze laduje w powietrze i oboje mniej lub wcale czujemy. Mysle ze z spora trafnoscia mozna powiedziec, ze 90% kobiet na swiecie Twoj
@mirko_anonim: idź do lekarza i se powieksz wyciagnie Ci na 18 cm a to już galante kuśka. Ale nie bo się lekarz będzie śmiał na co czekasz masz problem to go wylecz.
Spróbuj zostać femboyem.
@mirko_anonim: to mały?
przecież w spoczynku to całkiem długi.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Ja mam 14,7 cm @ 178cm wzrostu i 1/10 tinderowka jest dla mnie nieprzyjemnie za ciasna. Musze mocno rozgrzewac palcami zeby bylo jako tako. Mowie o dziewczynach do 170. Bo powyzej 175 to juz czesto sie zdarza, ze jest za luzno, ze laduje w powietrze i oboje mniej lub wcale czujemy. Mysle ze z spora trafnoscia mozna powiedziec, ze 90% kobiet na swiecie Twoj