Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zauważyłam u siebie pewną tendencję. Wszyscy faceci, z którymi miałam bliższą styczność mieli w sobie coś z czarnej triady.
Z jednej strony chciałabym dobrego, ciepłego faceta, a z drugiej strony prawdziwe emocje i pożądanie potrafią wzbudzić tylko ci pierwsi i pomimo że jestem świadoma, co obiektywnie byłoby dla mnie lepsze, to mam wrażenie, że zakochać szczerze mogę się tylko w tych "niedostępnych”.
#zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Tak jesteś biologicznie zaprogramowana. Tak samo jak faceci, którzy cenią piękno, młodość i czystość u kobiety. Tak samo kobieta ceni sobie cechy mrocznej triady, czyli tak zwani "bad boye"
  • Odpowiedz
@PEKLONIKON:
Ewolucyjnie to się chyba średnio sprawdza skoro taka niewiasta kończy sama z gowniakiem, a nie czekaj... kapitan państwo jak mogłem o tym zapomnieć... I potem te geny przechodzą dalej...
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Pewnie jesteś z patologicznej rodziny. Jakbyś miała normalną to by cię tacy nie podniecali. Mnie bandyci, psychole, agresywne typy, narcyzi odpychają. Pociągają mnie mili i grzeczni faceci. No ale miałam normalnego ojca. Jak nie ma ojca w życiu córki to tak się dzieje...

· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz