Wpis z mikrobloga

coraz bardziej zastanawiam się nad wypisaniem się z takiego życia i żyć samemu po swojemu, a laskę jakąś fwb ogarnąć, ale nie wiem czy dam radę tak psychicznie dłużej

@mirko_anonim: fbw się puści z kimś innym to się poplaczesz że jednak coś do niej czujesz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ojej, różowa sobie zaprosi raz od wielkiego dzwona kogoś w gości, przez co panicz nie może się rządzić i musi raz odpuścić, karygodne, od razu rozstanie i mgtow i roochanie coorev, bo albo ma być jak panicz chce albo nie będzie niczego wcale xD coraz więcej niebieskich jest pustymi egoistami.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: znajdź wspólny język ze szwagierką i będziecie w trójkę pić winko i rozmawiać sobie. To naprawdę nic trudnego, wystarczy przestać być egoistą i zainteresować się czymś więcej niż sobą
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
Anonim (nie OP): Potezne zesranie wykopkow, a ja ciebie rozumiem. Jestem introwertykiem i nie mam ochoty sie spoufalac we wlasnym mieszkaniu z bachorami szwagierki, a tym bardziej ustepowac im sypialni. Oczywiscie wg wykopu, to MUSISZ robic tak jak wypada, MUSISZ. A ty masz prawo robic co chcesz i dobrze sie z tym czuc. Wazne zeby tobie bylo dobrze i jesli wiecej masz plusow z bycia samemu niz w relacji, to po
  • Odpowiedz
@mirko_anonim trzeba było zaproponować trójkąt, byś miał spokój i ciszę przez kilka dni.

Jest dobry sposób na takie wizytacje, wysyłasz na noc do hotelu. Nas tak kiedyś z kobitą znajomi zaprosili do siebie, opłacili hotel, w ciągu dnia wspólnie spędzamy czas, a na noc jak dorośli ludzie oddzielnie, bardzo spoko opcja, sam raz już tak zrobiłem z parą znajomych co do nas przyjechała :D
Polecam.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak ci to nie pasuje to nie żal się tutaj tylko to powiedz swojej różowej. Jeśli ją to urazi i będzie spina to się najwyżej rozejdźcie. I po temacie. Nie wiem w czym problem.
  • Odpowiedz
coraz bardziej zastanawiam się nad wypisaniem się z takiego życia i żyć samemu po swojemu, a laskę jakąś fwb ogarnąć, ale nie wiem czy dam radę tak psychicznie dłużej

@mirko_anonim: XD s---------a ma mieszkanie, dzieci i kobietę i zamiast czerpac radosc z tego ze ma poukladane w zyciu woli siedziec sam i grac w gierki marzac o szmacie z tindera XDDD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim a nie można było pogadać o tym jak jej siostra was odwiedzi? Bo może lepiej by było ustalić coś co i Tobie by pasowało ze np w piątek by przyjechała a nie w środku tygodnia, albo one dwie by poszły do jakiegoś hotelu nocować z tymi dziećmi czy cokolwiek innego co wymagało by byście się skomunikowali o tym na co się godzicie i czego chcecie. Bo z opisu to wyglada
  • Odpowiedz