Aktywne Wpisy

jmuhha +68
Wytłumaczy mi ktoś jak kiedyś na wsiach z jednej pensji budowali takie chaty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000019752
Pobierz
Selina_ +11
Pytanie do wykopków 40+, co tak naprawdę się w życiu liczy, co należy olać, a w co zainwestować czas?
#pytaniedoeksperta #pomagajzwykopem #poradadnia #kiciochpyta
#pytaniedoeksperta #pomagajzwykopem #poradadnia #kiciochpyta

Bank nie chce dać kredytu ,brak zdolnosci miałem mieszkanie tanie male miasto bo dostalem udział w spadku ale sprzedalem i kasy tej juz nie mam , nie chca dlateg o dac kredytu bezpiecznego bez wkladu, tak przez telefon mowili, a normalnego nie wezme bo nie mam na wklad. Chcialem sie przeprowadzic do Opola albo wroclaw. Czy da sie z bankiem tak umowic ze oddam nawet wiecej pieniedzy niz to mieszkanie warte , ale tylko zeby nie musiec placic wkladu? Zalatwie jak pojde do oddzialu? Przez telefon wiele sie nie dowiedzialem Zarabiam minimalna ale dostaje zawsze cos ekstra i moge fuchy robic. Jak przeprowadze sie do wiekszgo miasta to tez bede wiecej zarabial i bedzie mnie stac na raty, telefon splacam i wszystko bez opoznien spokojnie ogarniam mimo ze tani nie byl
#kredythipoteczny #mieszkanie #nieruchomosci #kredyt
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Nie chciałbym Cię demotywować, ale chyba musisz się zastanowić jak w sumie działa kredyt i jego odsetki :)
@mirko_anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: xD nazywa się to umowa kredytowa, zawsze spłacasz 2x więcej niż wziąłeś xD
@mirko_anonim: Zarabiający minimalną nie kupują mieszkań, bo ich na nie nie stać
@mirko_anonim: teoretycznie w paru bankach masz jeszcze "ubezpieczenie niskiego wkładu" i na tym to mniej więcej polega, ale ogólnie to KNF zobowiązał banki w ostatnich latach do podniesienia wymogu wkładu własnego. Marne szanse na ugranie czegoś na rozmowach, jak to analitycy sprawdzają zdolność i albo odpadasz
Dobra to sobie odpuść jednak te kredyty xD
Z-------ś się w zobowiązanie na drogą komórę i uważasz że spłacanie miesięcznie... ile to może być- 200zł w porywach? to jest coś
@mirko_anonim: tym lepiej ze i tego nie dostaniesz biedaku