Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Bank nie chce dać kredytu ,brak zdolnosci miałem mieszkanie tanie male miasto bo dostalem udział w spadku ale sprzedalem i kasy tej juz nie mam , nie chca dlateg o dac kredytu bezpiecznego bez wkladu, tak przez telefon mowili, a normalnego nie wezme bo nie mam na wklad. Chcialem sie przeprowadzic do Opola albo wroclaw. Czy da sie z bankiem tak umowic ze oddam nawet wiecej pieniedzy niz to mieszkanie warte , ale tylko zeby nie musiec placic wkladu? Zalatwie jak pojde do oddzialu? Przez telefon wiele sie nie dowiedzialem Zarabiam minimalna ale dostaje zawsze cos ekstra i moge fuchy robic. Jak przeprowadze sie do wiekszgo miasta to tez bede wiecej zarabial i bedzie mnie stac na raty, telefon splacam i wszystko bez opoznien spokojnie ogarniam mimo ze tani nie byl

#kredythipoteczny #mieszkanie #nieruchomosci #kredyt

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: w oddziale z kierownikiem zawsze możesz więcej załatwić niż przez telefon z niewiadomo kim. Idzi i walcz o swoje. Tylko z kierownikiem oddział rozmawiaj, a nie jakimś szeregowym pracownikiem.
  • Odpowiedz
Aż sam nie wiem czy to bait xd, ale jeśli naprawdę tak piszesz i myślisz, to pierwszy raz powiem, że tym razem to chyba bank chce Twojego dobra xd
  • Odpowiedz
@Gieremek: ale czuby XD Kierownik oddzialu bedzie tracil czas na jakiegos bidoka na minimalnej bez hajsu na wklad. Powinien pojsc grubiej, uderzyc do prezesa banku albo prezydenta RP. Jemu sie NALEZY, powinien isc po swoje.
  • Odpowiedz
Czy da sie z bankiem tak umowic ze oddam nawet wiecej pieniedzy niz to mieszkanie warte

@mirko_anonim: Nie chciałbym Cię demotywować, ale chyba musisz się zastanowić jak w sumie działa kredyt i jego odsetki :)
  • Odpowiedz
bez wkladu, tak przez telefon mowili, a normalnego nie wezme bo nie mam na wklad. Chcialem sie przeprowadzic do Opola albo wroclaw. Czy da sie z bankiem tak umowic ze oddam nawet wiecej pieniedzy niz to mieszkanie warte , ale tylko zeby nie musiec placic wkladu? Zalatwie jak pojde do oddzialu? Przez telefon wiele sie nie dowiedzialem Zarabiam minimalna ale dostaje zawsze cos ekstra i moge fuchy robic. Jak prz

@mirko_anonim
  • Odpowiedz
Czy da sie z bankiem tak umowic ze oddam nawet wiecej pieniedzy niz to mieszkanie warte

@mirko_anonim: xD nazywa się to umowa kredytowa, zawsze spłacasz 2x więcej niż wziąłeś xD

Zarabiam minimalna

@mirko_anonim: Zarabiający minimalną nie kupują mieszkań, bo ich na nie nie stać
  • Odpowiedz
Czy da sie z bankiem tak umowic ze oddam nawet wiecej pieniedzy niz to mieszkanie warte , ale tylko zeby nie musiec placic wkladu?

@mirko_anonim: teoretycznie w paru bankach masz jeszcze "ubezpieczenie niskiego wkładu" i na tym to mniej więcej polega, ale ogólnie to KNF zobowiązał banki w ostatnich latach do podniesienia wymogu wkładu własnego. Marne szanse na ugranie czegoś na rozmowach, jak to analitycy sprawdzają zdolność i albo odpadasz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jesteś po prostu ZA BIEDNY na ten etap w życiu. Musisz trochę popracować albo podbić kwalifikacje i dostać lepszą robotę.

telefon splacam i wszystko bez opoznien spokojnie ogarniam mimo ze tani nie byl

Dobra to sobie odpuść jednak te kredyty xD
Z-------ś się w zobowiązanie na drogą komórę i uważasz że spłacanie miesięcznie... ile to może być- 200zł w porywach? to jest coś
  • Odpowiedz