Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: A mnie zastanawia czy Julia przeskoczyła z jednego na drugiego czy była jakaś przerwa po zakończeniu pierwszego związku i rozpoczęciu następnego? Bo to by trochę wyjaśniło sytuację. No i fakt że obaj panowie się znali też daje do myślenia bo może ona już kręciła z drugim na boku zanim skończyła z tym pierwszym?
  • Odpowiedz
@sruba_m3: to sobie trzeba było zaaplikować w lesie a nie ciągnąć za sobą innego człowieka i męczyć innych w przestrzeni publicznej. Jeszcze ktoś postronny mógł przez tego idiotę, czarnego mściciela zginąć przez przypadek. To ruchliwa ulica.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim typa w żadnym wypadku nie bronię, natomiast dzisiaj ludzie w większości nie ogarniają co to znaczy być prawdziwie mocno w kimś zakochanym, strasznie spłycają uczucia i związki. Oczywiście nie można popaść w paranoję, ale według niektórych, to jesteś debilem jeśli w ogóle rozpaczasz po rozstaniu xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak dla mnie to chłop nie radził sobie z rozstaniem, postanowil popełnić samobojstwo, a ze nie poniesie zadnych konsekwencji to z-----ł przy okazji nowego narzeczonego, ktorego nienawidzil.
Troche przeraża mnie, ze nie pojawil sie jeszcze nigdzie temat wsparcia psychicznego dla osob ze zlamanym sercem.
  • Odpowiedz