Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: >jestem skory rozważyć głos na konfederację bo podziela ona 70% moich poglądów, ale z jednym postulatem się nie zgadzam, więc zagłosuję na platformę która podziela 30% moich poglądów

nie ma takich ludzi, to wszystko są trolle i tyle
  • Odpowiedz
Moim ulubionym chochołem do bicia na wykopie jest to, że wszyscy jadą po Konfederacji za to, że są za służbą wojskową dla mężczyzn. Podczas kiedy WSZYSTKIE partie polityczne w Polsce od skrajnej lewicy do skrajnej prawicy mają dokładnie taki sam pogląd na tę sprawę

@mirko_anonim: Oj przekrecasz. Kłopot w tym, że Kofna jako jedyna apelowała o przywrócenie obowiazkowego powszechnego poboru nawet w czasie pokoju - nikt inny tego nie robił.
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim w Polsce nie ma nawet partii skrajnie lewicowej, max. to jest Lewica Razem która jest partią socjaldemokratyczną - centro-lewica.

PiS - Centro-prawica
PO - Kiedyś prawica dzisiaj Centro-prawica
Lewica - Centro-lewica
Hołownia - Centrum
Konfederacja - Skrajna prawica, alt-right
  • Odpowiedz
Moim ulubionym chochołem do bicia na wykopie jest to, że wszyscy jadą po Konfederacji za to, że są za służbą wojskową dla mężczyzn.

@mirko_anonim: No nie, bo znaczna część partii Nowa Nadzieja jest przeciwko. Tam ciągle zostało sporo wolnościowców, którzy są za całkowitą dobrowolnością. Łącznie ze mną.
  • Odpowiedz