Aktywne Wpisy

zsokiemowocowym +107
Dzisiaj podsłuchałem, że młody bierze, pół dnia wolnego bo ma rozmowę kwalifikacyjną, to ja szybko myk do kierownika i powiedziałem, że on do żadnego dentysty nie idzie tylko jest zdrajcą i kłamcą.
#czujedobrzeczlowiek #pracbaza
#czujedobrzeczlowiek #pracbaza

wybryk_natury +254
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@mirko_anonim: Medycyna estetyczn możę z przegrywa zrobić normika. Do poziomu chada raczej nie dojdziesz. Dodatkowo niektóre cechy takie jak budowa szkieletu albo wzrost są praktycznie niemodyfikowalne.
@mirko_anonim: Jak jesteś przegrywem genetycznym to niezależnie od tego jak
Jeżeli chodzi, żeby zarabiać hajs i robić operację to tak, bo wtedy ze strony kobiet to ty
@AMBIWALENTNYPSIUR: no i pomyśl jakie to uczucie gdy kobiety są z tobą, bo pożądają twojego hajsu, natomiast ty napawasz je obrzydzeniem i zmuszają się dla tej twojej kasy, żeby z
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: Tak tak, kilka cm operacją po której przechodzisz długą rehabilitację i masz zaburzoną propocję ciała przez sztuczne wydłużenie nóg. Nie dziwie się, że ta odpowiedź jest z anonima bo jest wyjątkowo głupia.
I druga sprawa - nie wiem skąd założenie że każdy może skończyć dobre studia i znaleźć wysoko płatną pracę. Jak nie masz predyspozycji to możesz sobie chcieć i odpadniesz w przedbiegach. Albo załatwisz
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
─────────────────────
@JudeMason: To chyba nie wie jak używać pieniędzy. Jak nie siedzi w domu tylko idzie się pokazać z lansem na wypasie to zawsze znajdzie coś na ruchanie. Zresztą, kasując 100€ za godzinę to dziennie może iść na 2-3 godzinny diving i po miesiącu-dwóch tzipa mu się znudzi.
O już przegrywy pierwsze do obliczeń na co wydać nie swój hajs.
Moneymaxxing kiedy połowa świętego tagu to NEETy przed 30stką, albo dzieciaki po podstawówce
─────────────────────
@mirko_anonim: A druga połowa to goście z IT klepiący dobrą kasę i co przegrywowy anonimku?