@mirko_anonim: historia podobna do mojej, tylko że ja zawsze chciałem być tym najlepszym. Więc w jego trakcie podejmowałem inne decyzje. Tak żeby każdemu kto we mnie nie wierzył szczęka opadła. Aktualnie po latach pracy to ja jestem oskim i śmieje się z tych wszystkich, którzy mnie nie lubili. To ja mam gablotę z marzeń, za którą obracają się ludzie, to ja pracuję w stanach jak testo, to ja odnoszę własne
@mirko_anonim: całe życie to piszesz jak Ci było źle, ale mimo wszystko nic z tym nie robisz, masz jakąś pasję cokolwiek? zacznij coś po prostu robić, żeby kogoś poznać, głupi tinder to już coś, my za Ciebie Twojego świata nie naprawimy
@Kacman90 Pytasz o hobby - jakieś mam, ale jest na tyle niszowe, że nie ma o nim z kim pogadać a już na pewno nie z dziewczynami bo to raczej nie ich tematyka. Chodziłem na lekcje tańca, ale tam też żadne znajomości się
@mirko_anonim musisz miec tzw w------e i na luzie podchodzic do takich randek, i to najlepiej gadac o p--------h czasami same tematy sie znajduja, po paru razach bedzie lepiej
@DoswiadczonySprzedawcaPradu: jak to co? Jesteśmy martwi za "życia"
zacznij coś po prostu robić, żeby kogoś poznać, głupi tinder to już coś, my za Ciebie Twojego świata nie naprawimy
Społeczeństwo nas takich ukształtowało.
@Kacman90
Pytasz o hobby - jakieś mam, ale jest na tyle niszowe, że nie ma o nim z kim pogadać a już na pewno nie z dziewczynami bo to raczej nie ich tematyka. Chodziłem na lekcje tańca, ale tam też żadne znajomości się