Aktywne Wpisy

Mck_98 +885
Nie do końca rozumiem hejt na użytkowanie ciężarówek w mieście jako osobówki. Sam się takowymi nie poruszam, natomiast podobają mi się i widzę szereg plusów w tych autach:
+siedzisz wysoko, światła innych aut nie rażą tak mocno jadąc w nocy
+duży prześwit, wygodny na miejskie, dziurawe drogi i krawężniki
+wygodnie się wsiada i wysiada
+dobra widoczność podczas jazdy
+siedzisz wysoko, światła innych aut nie rażą tak mocno jadąc w nocy
+duży prześwit, wygodny na miejskie, dziurawe drogi i krawężniki
+wygodnie się wsiada i wysiada
+dobra widoczność podczas jazdy
źródło: 1000042058
Pobierz
Apiro +157
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Siemka, jestem na studiach i aktualnie uczę się Pythona jako swojego pierwszego języka programowania.
Czy możecie polecić jakieś kursy, które dodatkową pomagają stworzyć swoje pierwsze projekty na githuba?
Generalne pytanie też, co wrzucaćna githuba? Przecież większość programów jest już napisana to i tak wrzucacie do siebie podobne ale napisane przez siebie?
Co najlepiej trzymać na githubie, aby rekruterzy w przyszłości mogli z tego skorzystać?
#programowanie #informatyka #pracbaza #it #git #github
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Proszę, nie mów tego na rozmowie, możesz zostać otwarcie wyśmiany. Z tego stwierdzenia wynika, że po prostu nie masz zainteresowań, sorki. Powiedz np krótkofalowcom, że wszystkie programy już zostały napisane, tylko używać. Albo typkom grzebiącym przy samochodach sportowych. Albo ludziom robiącym muzykę elektroniczną. Można tak wyliczać bez końca.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
Programy napisane w ramach kursów na studiach. Na informatyce w ramach praktycznie każdego kursu masz coś większego lub mniejszego do napisania. Co prawda na pierwszych latach język może być narzucony ale później (od trzeciego roku) na większości kursów będziesz miał dowolność w w jego wyborze (przynajmniej u mnie tak było). Nie ograniczał bym się do wrzucania projektów tylko z