@mirko_anonim: czy OP naprawdę nieironicznie próbuje wmówić wszystkim, że osoba z setkami opcji ma tak samo albo i gorzej od osoby która nawet nie miała jednej opcji do wyboru? xD
@mirko_anonim: XDD Chad do czterdziestki to tak leciutko, a jak będzie o siebie dbał i dobrze się prowadził to nawet dłużej, reszta tego wysrywu to XD jedyne z czym może mieć problem, to to, że po 40 albo 50 będzie mniej atrakcyjny i mocniej to odczuje niż chłop który nigdy nie miał powodzenia
@mirko_anonim No zobacz. Ludzie 7+/10 mogą zaprzepaścić szansę których mają tysiące. Tymczasem ludzie sub5 nie mają żadnych szans nigdy bez względu na to co by nie robili.
Smuteg i żal, że te chady to takie nieszczęśliwe bo ruchajo tylko
Tylko czemu nie napiszecie że będąc takim to można się przejechać na nadmiarze powodzenia albo na braku ważnych umiejętności związkowych i na koniec zostać z ręką w nocniku?
Anonim (nie OP): A czego oczekujesz od miejsca gdzie większość użytkowników ma 10-20 lat (nie którzy mentalnie). Najgorsza rzecz w internecie to mieszkanka wiekowa i to ona tworzy takie problemy. Ta cała walka chadów to wymysł stworzony przez dzieciaki i nie dojrzałych ludzi.
Widzę że ludzie spod znaku #mirkoanonim uwielbiają manipulować, przedstawiając tylko wycinek prawdy na temat blackpilla. Blackpill to nie tylko memy o chadach i beka z p0lek. Blackpill to też wartościowe źródło wiedzy na temat wpływu atrakcyjności fizycznej i innych czynników na relacje z kobietami.
A tak poza tym to ja p------e, przy każdej próbie krytykowania i obalania blackpilla sami się ośmieszacie. Poprzednicy w komentarzach już cię wyjaśnili. Niemożliwi jesteście.
@mirko_anonim kurde, to w takim razie trzeba też współczuć bogatym a w szczególności tym urodzonym w bogatej rodzinie. PRZECIEZ ONI WYCIERAJA LZY PIENIEDZMI, NAWET NIE WIECIE JAK TO MOZE SKRZYWDZIC CZLOWIEKA.
Właśnie wy jesteście przykładem ludzi jacy mitologizują keks. Próbujecie mi wmówić, że jeśli ktoś twierdzi, że to następuje, to twierdzi, że nie jest on potrzebny.
Smuteg i żal, że te chady to takie nieszczęśliwe bo ruchajo tylko
źródło: temp_file2115256041962370648
Pobierz@mirko_anonim: bo to nie jest nasz problem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
@mirko_anonim: po tym przestałem czytać ten wysryw, od razu widac ze nigdy nie znales nawet chadlajta
A tak poza tym to ja p------e, przy każdej próbie krytykowania i obalania blackpilla sami się ośmieszacie. Poprzednicy w komentarzach już cię wyjaśnili. Niemożliwi jesteście.
Właśnie wy jesteście przykładem ludzi jacy mitologizują keks. Próbujecie mi wmówić, że jeśli ktoś twierdzi, że to następuje, to twierdzi, że nie jest on potrzebny.