Aktywne Wpisy

uzaleznilam sie jak n------n od diazepamu, najpierw bralam zgodnie z zaleceniami lekarza a potem zarzucałam sobie dla relaksu, kiedy mi sie zachce, zeby było fajniej. Nie moglam potem sie ogarnac i bez tabletek nie chcialo mi sie zyc, typowe narkomaństwo, powiedzialam o tym psychiatrze ktory pomogl mi z tego wyjść, calkowity zakaz wszystkich benzo itp. ale szło to w c--j ciezko i wspomagajaco przepisal mi pregabaline bo to podobno nie uzaleznia. PODOBNO.

Mam dziewczynę. Ale do rzeczy, bardzo dobrze z nią przebiega kontakt, można powiedzieć że jak na warunki jakie nam pozwalają jest całkiem ok (związek na odległość). Staramy się być otwarci i mówimy lub piszemy sobie wprost gdy coś się nam nie podoba, ale zauważyłem że coraz częściej ucina rozmowę, komunikując że idzie coś robić a w między czasie jest aktywna na internecie, tak jakby nie chciała mi powiedzieć że chce coś porobić innego i że nie ma ochoty na rozmowę. Może ją nudzę? Czy mam zacząć się czymś martwić? Jak rozwiązać tą sprawę? Polecicie coś Mirki?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Twój problem polega na tym że to związek na odległość i tak naprawdę nic nie możesz zrobić.
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: jak to wybadałeś?
Przecież sam napisałeś, że gadacie o tym jak coś się wam nie podoba, więc polecam z nią o tym pogadać, tak jak robiliście to do tej pory.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
Z fartem...