Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam dziewczynę. Ale do rzeczy, bardzo dobrze z nią przebiega kontakt, można powiedzieć że jak na warunki jakie nam pozwalają jest całkiem ok (związek na odległość). Staramy się być otwarci i mówimy lub piszemy sobie wprost gdy coś się nam nie podoba, ale zauważyłem że coraz częściej ucina rozmowę, komunikując że idzie coś robić a w między czasie jest aktywna na internecie, tak jakby nie chciała mi powiedzieć że chce coś porobić innego i że nie ma ochoty na rozmowę. Może ją nudzę? Czy mam zacząć się czymś martwić? Jak rozwiązać tą sprawę? Polecicie coś Mirki?

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #zalesie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: uważam że taka obserwacja jest słuszna. Kobiety dają wiele znaków że coś jest nie tak. Wystarczy je wyłapać.
Twój problem polega na tym że to związek na odległość i tak naprawdę nic nie możesz zrobić.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ciężko ocenić cokolwiek po tym co napisałeś. chyba pozostaje ci tylko dalsza obserwacja. może jednak być tak ze ona jest wiekszym introwertykiem i nie lubi długo gadać o niczym tak jak ty, tylko woli zająć sie swoimi sprawami. wiem bo ja tak mam.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @czescmampytanie: patrzyłem na jej zachowanie, akurat nie miała wielu znajomych i widziałem jak się zachowuje, jak porównuje mnie do innych, jest oschła, czasami zlewa a więc jak ze mną mało pisze i słabo i czuję się olewany to pisze z innymi. Instynkt to miliony lat ewolucji jak ci coś podpowiada to najczęściej ma rację. W dodatku sama wpadła na minę po jakimś czasie i się przyznała
  • Odpowiedz
przeczytałem do słów "związek na odległość" i przestałem czytać dalej. W dobie tindera zamiast związków na odległość, są związki poligamiczne, w których jedna kobieta spotyka się z kimś na miejscu zamieszkania bądź okolic, a kolo mieszkajacy dalej jest jak planeta pluton, której 1 obrót wokół słońca to wiele obrotów ziemi (kolesia na miejscu).
Z fartem...
  • Odpowiedz