Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mirki jak to jest ze po posiłku mam biegunki? po adaptacji juz dawno jestem. przez dlugi czas bylo spoko czulem sie super itp itd a od jakiegos czasu co zjem to biegunka wodnista. zacząłem suplementować magnez i potas i się poprawiło nawet mocno ale nadal mnie łapią. czy to moze byc od tego ze posiłki które jem mają jakiś zły bilans tłuszczów nienasyconych do wielonasyconych? węglę dostarczam praktycznei tylko z warzyw i trochę z orzechów.

jest to dla mnie o tyle dziwna sytuacja ze przez kilka miesiecy od skonczonej adaptacji bylo wszystko spoko, czulem sie super, energii w ujjj, w brzuszku super itp itd, i nagle ni stąd ni zowąd zjazd

#keto

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: za dużo tłuszczu w diecie, organizm Ci mówi że nie potrzebuje tyle.
Na keto, zwłaszcza w okresie letnim nie trzeba dużo tłuszczy, można zwiększyć węgle a organizm i tak będzie w ketozie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): kurcze mówisz ze za duzo... staram się kręcic około 75% kcal z tłuszczu... (ale starac się to jedno a drugie to jak wychodzi). masz jakies w miarę sprawdzony rozkład ile % czego? wiadomo na Ciebie moze działać jedno a mi moze dupe urwać :D generalnie staram się cwiczyć na siłce 4-5 x tyg a białko próbuję trzymać w okolicy 1.5

• Odpowiedz