Aktywne Wpisy

thorgoth +80
Dwóch chłopców w wieku 9 i 10 lat z Grodziska Wielkopolskiego porysowało kamykami i scyzorykiem około 40 samochodów zaparkowanych przed lokalem, gdzie odbywały się przyjęcia komunijne. Skala zniszczeń była na tyle duża, że na miejsce wezwano techników kryminalistyki.
Straty oszacowano wstępnie na od 30 do 80 tys. zł. Sprawa trafi do sądu rodzinnego.
Rodzice apelują do władz gminy o pokrycie strat "to nadzwyczajna sytuacja".
#kryminalne #poznan #dzieci
Straty oszacowano wstępnie na od 30 do 80 tys. zł. Sprawa trafi do sądu rodzinnego.
Rodzice apelują do władz gminy o pokrycie strat "to nadzwyczajna sytuacja".
#kryminalne #poznan #dzieci

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

czy ja jestem dziwny ze kloce sie z szefem o to ze taka lista zadan to jest za duzo na jednego pracownika? te zadania tak sie "powoli" pojawialy z miesiaca na miesiac przez ostatnie 2 lata a zaczynalem w tej firmie od bycia po prostu projektantem
1. business development, spotkania z klientami, negocjacje, podroze do klientow (czasem pol polski), pisanie umow i ich sprawdzanie
2. kosztorysowanie, rozklad czasu pracy itd.
3. jak zalatwie projekt to potem musze go faktycznie rysowac bo pracownikow za malo xD wiec rysowanie w cadzie itp.
4. kontakt z podwykonawcami, zalatwianie z nimi umow, potem kordynacja ich pracy z naszym projektem
5. zatrudnianie pracownikow, pisanie ich umow, sprawdzanie ich, przydzielanie zadan
6. robienie obliczen branzowych, roznego rodzaju
7. promocja i marketing, zajmowanie sie strona, promocja w necie, reklamami itd
8. fakturowanie za wykonane projekty
to wszystko za 7k netto na uop?
powiedzialem teraz ze tak nie moze byc dluzej i musze sie podzielic obowiazkami z kims innym, a tutaj opor, ze za malo projektow na drugiego pracownika, zastanawiam sie nad wypowiedzeniem serio,
czy moze ja przesadzam? ale ja nie moge sie na niczym skupic bo skacze z tematu na temat
#praca #pracbaza #kariera #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Ok, a po polsku?
───────────────
@MajsterOfWihajster @xede a ja nie chce wiecej hajsu bo bedzie jeszcze wiecej cisniecia, ja chce spokoju troche a tak sie nie da, zaczalem cv rozsylac
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi