Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Bardzo dobrze napisane. Myślę, że to wynika z pewnej niedojrzałości emocjonalnej i braku krytycznego myślenia względem swojego intelektu. Ludzie piszący o różnych pillach często mają problem z negatywnymi emocjami, a to właśnie kobietom zarzucają nadmierną emocjonalność.

Zrobiła się tutaj też swego rodzaju banieczka działająca zupełnie jak lewicowa polityczna poprawność na zachodzie. Red/black pillowcy klepią się po pleckach jednocześnie cancelując wszelkie opozycyjne głosy.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @ Duszeczek
Tak, nadal uważam, że w obecnym czasie nadal można poznać wartościową normalną dziewczynę.

Bo sam taką poznałem, w mieście a nie na żadnej wsi i też nie jestem jakimś super uber przystojniakiem, właściwie to sam byłem gnębiony w podstawówce przez starszych równieśników bo miałem giga problemy z trądzikiem który lekkie ślady zostawił do dziś a mam ponad 2 dychy, mam zakola a mój ojciec był łysy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @Duszeczek
Mam koleżankę ok. 150 cm wzrostu, jej chłopak jest niższy ode mnie, więc pewnie ma mnien niż 170 cm. Są razem jakieś 10 lat. Sama mam 169 cm wzrostu, mój chłopak jest o jakieś 5 cm wyższy. Jesteśmy razem 5 lat ;) no to znajomości zawarte na żywo, żadnych Tinderów

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @ Duszeczek
Nie wiem gościu, co mam zrobić, żebyś uwierzył xd

Ja serio nawet nie jestem w stanie pojąć, że nie jesteście w stanie uwierzyć, że nie trzeba być giga chadem, żeby mieć normalną dziewczynę, przecież takie rzeczy się dzieją, nie każda panna ma ego wyjechane pod sufit tak samo ja nie ma wygórowanych oczekiwań co do partnera, nawet w grupie moich znajomych, gdzie no nie oszukujmy się, nikt
  • Odpowiedz