Aktywne Wpisy
roman_erotoman +53
w Polsce rozkręca się narracja, że Epstein był szpiegiem KGB. no ludzie xDDDD zagłębiłem się bardziej w te akta i całą sprawę i poza dziewczynami ze wschodu to tam prawie nic się nie przewija nt Rosji. w przeciwieństwie do Izraela od Ehuda Baraka do Roberta Maxwella i jej córki, poprzez wszystkich witzów, manów i steinów.
#epstein
#epstein
źródło: 3z2b7f0u3jjg1
Pobierz
Witam wszystkich serdecznie w te noc z soboty na niedzielę
źródło: temp_file4516260453486433660
Pobierz

czy umie ktoś wytłumaczyć czemu w mężczyznach jest tyle pogardy wobec słabszych facetów? a już szczególnie wobec takich po przejściach co to przez depreche czy jakieś przykre historie mają różne rodzaju braki (czy to społeczne czy to umiejętności etc) i uważają że najlepszą metodą będzie po prostu gnojenie? Przecież to jest typowa filozofia starego który nawala kijem a potem widząc że wyrósł mu aspołeczny dziwak mówi zdziwiony "widać za mało cię prałem". Z czego to wynika? czemu największym wrogiem faceta dalej jest drugi facet (a nie kobieta jak to ględzą) i jak sobie radzić z takimi ludźmi jeśli zmuszeni jesteśmy z nimi współpracować?
#psychologia #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Mam nadzieję że pomogłem.
U normalnych ludzi wobec jakichś tam słabych spierdoksów panuje obojętność, powiedziałbym nawet życzliwa obojętność.
Nie robisz mi nic złego, to bądź sobie spierdonem,
coś chcesz ode mnie, to nawet ci pomogę jeżeli nie za dużo wymagasz
───────
@wicherq czasami w korpo ale na pracach fizycznych znacznie częściej. Jest tam też kult z--------u więc np to że nie dymasz 16h na dobę też jest wg nich oznaką słabości i powodem do pogardy. Ciekawe co by powiedzieli gdybym im powiedział, że znam ziomków co mają tak luźne życie, że biorą wolne na granie w nowe gierki? Niestety przez jakiś czas będę