mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
83
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
irk2023
irk2023
@mirko_anonim: Powiedz jej niech kupi nowe auto. Ty wniosłeś do waszego związku mieszkanie, to ona niech z--------a na nowe auto jeśli to jest dla niej aż tak ważne.
354
scout-scout
@mirko_anonim: Większy problem to chyba jest z twoją partnerką (bez urazy). Skoro dla niej ważniejsze jest "co ludzie powiedzą" to nie wiem czy takie podejście nie wykończy psychicznie na dłuższą metę. Własne mieszkanie to już jest dużo w dzisiejszych czasach i zbieranie 3 lata na porządny remont to wcale nie katastrofa, ale to moje zdanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
302
czescmampytanie
@mirko_anonim: klasycznie, olej karyne miras. jak sie jej nie podoba auto to niech zasuwa na piechotę, a ty będziesz sie jakoś wstydził jadąc wygodnie w swoim samochodzie. a co do remontu to mogłeś go robić etapami zamiast po 3 latach wszystko na raz. odmalowanie kilku ścian to nie jest gigantyczny wydatek, a dużo zmienia w chacie.
28
the-dzbankers96
the-dzbankers96
@mirko_anonim nie będę się zaliczał do grona internetowych wojowników krzyczących „hurrr durrr rzuć tego szona” ale z tego co mówisz to Twoja kobieta niestety jest ignorantką i ocenia ludzi po zasobności portfela. Przykre.
24
bulbulator90
bulbulator90
@mirko_anonim Twoja baba to materiał na Grazynke / Karyne. Pogoń ja i kopa w dupe
15
choochoomotherfucker
@mirko_anonim: Dlaczego z nią jesteś, skoro nie masz od niej wsparcia?
15
alfka
alfka
@mirko_anonim A rozmawiałeś z nią kiedyś o tym, jak jej przytyki na ciebie wpływają? Ona zna twój punkt widzenia?
Bo wiesz, z domyślaniem się jest ten problem, że może się domyśli, może nie.

Poza tym, skoro tak chce nowy samochód, to niech sobie na niego zarobi. Albo sama weźmie kredyt. ¯_(ツ)_/¯
14
OlekAleksander
OlekAleksander
@mirko_anonim: Jak kobieta sie wstydzi staego auta to zawsze moze zarobic na nowe
8
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Z takim jej podejściem i braku zrozumienia twojego podejścia do zobowiązań to bardziej się psychicznie z nią męczysz aniżeli ona była podporą w życiu. To nie wyjdzie na dłuższą metę. A twoje podejście jest bardzo racjonalne mając taką przeszłość.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
7
jmuhha
@mirko_anonim: weź powiedz jej wóz albo przewóz

Bo laska nie jest tego warta, a ty będziesz miał i remont i swojego gruzika bez takiej baby pod dachem
6
CheSlaw
CheSlaw
@mirko_anonim I takie konserwatywne i zachowawcze podejście to ja szanuje. Pamiętaj: ten się śmieje kto się śmieje ostatni.
A co do różowej to niestety większość tak ma że ważne jest dla nich "co ludzie powiedzą". Możesz zmienić różową, ale to i tak nic nie zmieni.
5
T0pi5
T0pi5
@mirko_anonim: jak mozna byc w zwiazku z osoba, ktory mowi takie cos xDDD
No ale to bardziej z Ciebie beka, ze jej tego nie powiesz, a piszesz posty na mirko
5
heniek_8
@mirko_anonim: proste, niech wyjmuje pieniądze i kupuje samochód
poza tym - nie podoba jej się twoje mieszkanie, to niech znajomych zaprasza do swojego
4
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Poważnie pomyśl nad rozstaniem. Kompletnie odbiegacie od siebie na dłuższą metę się zamęczysz z taką babą

─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
4
AustralianV8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Jak już teraz ma takie podejście to sobie daje rękę uciąć, że będzie naciskać aby wziąć jakiś wielki kredyt na WESELE bo co ludzie powiedzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
4
B.....i
@mirko_anonim: Lepiej się poważnie zastanów nad tym czy Twoja partnerka jest tego warta. Laska nie liczy się z Twoimi obawami i tym że myślisz racjonalnie. dla niej ważniejsze są materialne rzeczy, ładne mieszkanie by mogła się nim pochwalić. Jeśli dalej będziesz brnął w ten związek to zakończy się on tak jak w tych czasach się kończy. Wezmiesz kredyt, wyremontujesz, partnerka Cię zostawi z długami i zabierze mieszkanie na które TY
3
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Twoje zachowanie to nie kompleks, a zdrowy rozsądek. Moi rodzice całe życie działali w taki sam sposób, a poważnie.. na kredycie jak się Tobie, albo bankom powinie noga to tylko pętlę na szyję założyć można. Kredyty to nie zabawki, jak nas teraz uczą media

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
3
CynicznyDlugouch
@mirko_anonim: jeśli ona wie o tym że to Cię boli zawsze, to mam dla Ciebie zła wiadomość. Bierze Cię pod włos. I będzie tylko gorzej. Bo co chwilę będzie chciała coś nowego no bo przecież "hurr durr znajomi się śmieją"
Zawsze uważam że samochód służy do przemieszczania się z punktu A do punktu B. I o ile przechodzi uczciwie przegląd i nie jest skarbonką bez dna to mogę jeździć nawet
3
Talaith
Teraz jak mam zaczynać remont i naprawdę staram się nie oszczędzać tylko zrobić to porządnie to słyszę, że auto jest stare i wstyd nim jeździć i że wszyscy się z niego śmieją.

@mirko_anonim: Wyjaśnij mi, wy jesteście w związku czy tylko pełnisz rolę bankomatu? Jeśli jesteście w związku partnerskim, a jej rola nie ogranicza się do bycia nałożnicą i utrzymanką, postaw sprawę jasno: ty finansujesz remont, ona samochód. Jeśli ten
3