Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak to możliwe, że #rozowepaski mają depresję? Nie mogę tego pojąć, żyją na levelu super easy, pełno simpów, każdy zagaduje, państwo przekazuje podatki na nie, mają specjalne programy dla siebie, uberki, sauny, darmowe drinki, reklamy "jesteś tego warta", "you go girl". Mogą robić wszystko i uchodzi im to na sucho, chłopy jak idioci pomagają im we wszystkim.
Różowa się rozbierze? Łooo, wszyscy klaszczą. Niebieski się rozbierze? Zboczeniec, policja!
Różowa się rozpłacze? Ooo, jaka biedna. Niebieski się rozpłacze? Ha, ale oferma.
Różowa nie musi nic robić w związku to niebieski jest animatorem, zabawiaczem, to on MA przejąć inicjatywę. On ma zrobić wszystko.

Reasumując różowa nie musi nic w życiu robić, może być bierna, mierna, byleby była wierna, a i tak "chorują" na depresję XD
To jest jedno wielkie XD dla mnie

beka z #damskiprzegryw #depresja

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@mirko_anonim pracowałem kiedyś z kobietą starsza która miała depresję paranoidalną i brrała ostre leki, powód chłopak zrobił jej dwie córki i ja zostawił a ona była sprzątaczka. W latach 90 wiadomo jak było i ciężko jej było jej je utrzymać.
Plottwist po kilkunastu latach znalazła Mirka( miał na imię Mirek) - starego kawalera prawika.

Tl;dr dobre chłopaki mają ciężko na tym świecie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Szymif, ale ty wiesz, że zrobiłeś dokładnie to co napisałem we wpisie?
Usprawiedliwiłeś tę różową "chłop zrobił dwójkę dzieci i uciekł". Tak, bo ona jak zwykle biedna, pokrzywdzona, a to zły chłop na pewno ją namówił na te dzieci. A fe, zły chłop, niedobry.
Mogła se wziąć prawilnego Mirka jak była młoda, no, ale wiadomo, że kręcił ją bad boy, więc dostała to czego chciała.

@wypok_wypok,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dlaczego ludzie ktorzy w teorii maja wszystko zabijaja sie? raperzy, aktorzy, muzycy? brak Ci empatii i nie potrafisz sie postawic w sytuacji innego czlowieka a na pewno nie takiego z depresja, idz pograc sobie w gry i nienawidz kobiet dalej
  • Odpowiedz