Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
krótki tekst a moze raczej wysryw z cyklu #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder. wielu z was marzy o zwiazku z atrakcyjna kobieta, tak 9/10 a moze i 10/10 tylko nie zdaje sobie sprawy z tego jak taki zwiazek wyglada w rzeczywistosci. no bo jesli jakims cudem by wypalil, a wy jestescie o kilka punktow nizej w rankingu to macie przerabane jak sam malutki smerfik ;)
takie panny oczekuja 100% uwagi kazdego dnia, zagraniczne wycieczki, wizyty u kosmetolog/fryzjerki kilka razy w miesiacu, wypady do klubow, czy tez inne aktywnosci mocno angazujace. slowem - nie lubia nudy, siedzenia przed tv i grania w gry. wiec zastanowcie sie co moglibyscie zaoferowac.
druga sprawa to fakt ze taka panna jest codziennie adorowana przez obcych samcow, wiekszosc sie na to uodparnia i ma w dupie, ale wyobraz sobie ze jestes codziennie zaczepiany przez kilka/kilkanascie kobiet. w wiadomym celu. i juz nawet nie mowie o profilach spolecznosciowych ktore takie panny z zapalem prowadza - bo tam to wysyp komentarzy z atencją ale chodzac ulica, w restauracji, klubie czy tez sklepie - od gapienia sie po proby podrywu. jest to wkurzajace i nikt nie mowi ze nie trafi sie typ ktory spodoba sie bardziej od ciebie. a zawsze jest ktos wyzszy, przystojniejszy, bogatszy, czy z lepsza charyzmą.
dla kogos kto jest zazdrosny - nie polecam, mozna osiwiec.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: większość par, to pary gdzie facet jest zawsze brzydszy od partnerki. Widok zakolaków czy po prostu osób z nadwagą ze szczupłymi kobietami w jakiś miejscowościach turystycznych, to norma
  • Odpowiedz
wielu z was marzy o zwiazku z atrakcyjna kobieta, tak 9/10 a moze i 10/10

@mirko_anonim: ale brednie.. przeciętny wykopek byłby zachwycony taką szósteczką albo piątką ale nawet to są za wysokie progi. 9-10/10 to absolutna topka na którą mają szansę tylko sportowcy albo celebryci.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Każdy jest w jakimś stopniu zazdrosny, a przynajmniej każdy komu zależy na drugiej połówce. Wielu gościom psycha by siadła w takim scenariuszu, nie czarujmy się.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale brednie. Jak kobieta ma poukładane w głowie, to żeby milion innych facetów ją podrywało, to nigdy nie pomyśli o zmianie faceta. Jedyne z czym się mogę zgodzić z tego wpisu to to, że są podrywane, ale głównie są to jakieś zaproszenia na fb/insta, bo na ulicy mało kto zagaduje, ale owszem też się to zdarza. Te "piękne" kobiety wcale nie potrzebują cały czas uwagi i miliona wizyt u
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 6
Anonim (nie OP): @TheGreatest pozwole sobie wejsc w dyspute, wiadomo - generalizujemy, i to prawda ze sa kobiety 9-10/10 wierne i majace poukladane w glowie, ktore nie zdradza. jednak doswiadczenie zyciowe sklania mnie ku stwierdzeniu ze jest absolutnie inaczej i sa one w mniejszosci.
ba, nie bedziemy tutaj dywagowac kiedy laska jest 9/10 a kiedy nie - kwestia gustu. upraszczajac, chodzi o tematy ktore jak ida ulica to wiekszosc faceto odwraca
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kiedyś mój instruktor powiedział, że na żonę trzeba brać brzydką albo bardzo przeciętną babę, bo ładna prędzej czy później i tak pójdzie w tango. Miał rację?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim mocny wysryw nie powiem.
może jestem dziwny, ale szukając partnera na życie a nie na pokaz, czy tylko żeby cieszyła oko i inne partie ciała, to szuka się osoby którą można nazwać przyjacielem. dla mnie to podstawa, jeśli dzielicie te same pasje, poczucie humoru czy inne kwestie ważne w waszym życiu to taki związek nie umrze, będzie trwał
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @erdetmxt mial, aczkolwiek z mojego doswiadczenia wynika ze te brzydsze zdradzaja duzo czesciej - chyba staraja sie przed samymi soba udowodnic ze nie sa az tak brzydkie i maja powodzenie, a na laski >2 popyt jest zawsze. wystarczy ze zainstaluje tindera.roznica jest taka ze za brzydka az tak w realu sie nikt nie ugania, dopóki sama nie zechce (np zainst apki randkowej) to szanse ze ktos bedzie
  • Odpowiedz