Aktywne Wpisy

marek2092 +95
A więc szukałem samochodu aż w końcu się coś trafiło,Mazda 3 2008 rok, blacharsko bdb na progach, parę małych wgniotek ledwo widocznych i rysek ale to szczegół, nie ma co wymagać cudow po leciwym samochodzie,LPG zalozone silnik 1.6 chodzi fajnie narazie jestem zadowolony. Wiadome to nie jest jakiś tam extra samochód ale dla mnie wystarczy, oby się darzylo
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file3474078724422662590
Pobierz
n-ke +251
Rankingorze, Legia miała 34 kolejki, żeby udowodnić, że zasługują na puchary. Nie odbierajmy kibicom i piłkarzom GKS prawa do fajnych wspomnień z europy. Zasłuzyli.
#mecz
#mecz

krótki tekst a moze raczej wysryw z cyklu #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder. wielu z was marzy o zwiazku z atrakcyjna kobieta, tak 9/10 a moze i 10/10 tylko nie zdaje sobie sprawy z tego jak taki zwiazek wyglada w rzeczywistosci. no bo jesli jakims cudem by wypalil, a wy jestescie o kilka punktow nizej w rankingu to macie przerabane jak sam malutki smerfik ;)
takie panny oczekuja 100% uwagi kazdego dnia, zagraniczne wycieczki, wizyty u kosmetolog/fryzjerki kilka razy w miesiacu, wypady do klubow, czy tez inne aktywnosci mocno angazujace. slowem - nie lubia nudy, siedzenia przed tv i grania w gry. wiec zastanowcie sie co moglibyscie zaoferowac.
druga sprawa to fakt ze taka panna jest codziennie adorowana przez obcych samcow, wiekszosc sie na to uodparnia i ma w dupie, ale wyobraz sobie ze jestes codziennie zaczepiany przez kilka/kilkanascie kobiet. w wiadomym celu. i juz nawet nie mowie o profilach spolecznosciowych ktore takie panny z zapalem prowadza - bo tam to wysyp komentarzy z atencją ale chodzac ulica, w restauracji, klubie czy tez sklepie - od gapienia sie po proby podrywu. jest to wkurzajace i nikt nie mowi ze nie trafi sie typ ktory spodoba sie bardziej od ciebie. a zawsze jest ktos wyzszy, przystojniejszy, bogatszy, czy z lepsza charyzmą.
dla kogos kto jest zazdrosny - nie polecam, mozna osiwiec.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: ale brednie.. przeciętny wykopek byłby zachwycony taką szósteczką albo piątką ale nawet to są za wysokie progi. 9-10/10 to absolutna topka na którą mają szansę tylko sportowcy albo celebryci.
ba, nie bedziemy tutaj dywagowac kiedy laska jest 9/10 a kiedy nie - kwestia gustu. upraszczajac, chodzi o tematy ktore jak ida ulica to wiekszosc faceto odwraca
może jestem dziwny, ale szukając partnera na życie a nie na pokaz, czy tylko żeby cieszyła oko i inne partie ciała, to szuka się osoby którą można nazwać przyjacielem. dla mnie to podstawa, jeśli dzielicie te same pasje, poczucie humoru czy inne kwestie ważne w waszym życiu to taki związek nie umrze, będzie trwał