Wpis z mikrobloga

Niekoniecznie, duzo lasek które mnie poznały to chciały ode mnie czegoś wiecej bo wiedziały, że jestem doświadczony i pewny. Pierdlamento elo
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP):

duzo lasek które mnie poznały to chciały ode mnie czegoś wiecej bo wiedziały, że jestem doświadczony i pewny

@Hejkapi: nie, one po prostu nie były świadome tego, że masz jakieś problemy, lub ich ojciec też miał takie problemy jak ty i uważały, że dla nich jesteś prawdziwym mężczyzną. Bo archetyp idealnego partnera/partnerki budujemy na podstawie rodzica
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP):

Niekoniecznie, duzo lasek które mnie poznały to chciały ode mnie czegoś wiecej bo wiedziały, że jestem doświadczony i pewny.

@Hejkapi: bo tak ci powiedziały? :D Ok, wierz w co chcesz, ale prawda jest taka, że te którym się podobałeś, to podobałeś się tylko dlatego, że wpisywałeś się w ich wzorzec idealnego faceta, który zbudowały jeszcze w dzieciństwie na podstawie relacji z własnym ojcem, który
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale wiesz o tym, że duzy bodycount nie swiadczy o braku w umiejętnościach w relachacj ale np ktoś nie chciał/nie szukał relacji? Załóżmy że masz 30 letniego biznesmena ktory skupiał się na rozwoju osobistym i budowaniu kapitału i przez ten czas dobrze sie bawił w towarzystwie kobiet i nie chciał sie wizac bo nie miał na to czasu a teraz ma 30 kobiet na liczniku i ogarnieta firme która
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): @finchharold: I myślisz że taki facet co zaznał kilkudziesięciu kobiet i emocji z tym związanych będzie nagle przykładnym i wiernym mężem? Może tak będzie przez kilka lat, potem gdy wejdzie związkowa rutyna przypomni sobie i zatęskni za tym co robił kiedyś. Ja bym nie chciała takiego partnera bo nie wierzę w bajki o ustatkowaniu kiedy w przeszłości zaliczał panienki hurtowo. Taka osoba ma większe skłonności do
  • Odpowiedz