Wpis z mikrobloga

Czy każda różowa zawsze bezwzględnie preferuje mokebe, kwadratoszczękich chadów, alvarów i innych egzotyczniaków wobec zwykłego białego człowieka

@mirko_anonim: jak zadajesz takie pytanie to albo chcesz wywołać inbe stulecia albo jesteś tak chory umysłowo że tylko lobotomia ci pomoże ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: W moim bliższym lub dalszym towarzystwie jest naprawdę masa kobiet. Średnia wieku 25-30 lat. Żadna nie jest z tzw. "chadem".
Z kolei wielu mężczyzn, którzy ogarniają życie czyli wyjechali do większego miasta i mają pracę też jakoś sobie poukładali życie. Inni, którzy zostali w miejscowości rodzinnej zazwyczaj ułożyli sobie życie z osobami, które poznali w latach szkolnych
Dlatego ja cały ten śmieszny ruch blackpill uważam za wygodne wytlumaczenie dla
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Większość kobiet szuka chadów, ale to tylko w świecie wykopków.

Moje znajome i ja patrzą głównie na normalnych facetów i na to czy dobrze się z nimi spędza czas :)

Mam tylko jedną koleżankę, która patrzy się głównie na wzrost i wygląd oraz niezmiennie od czasów liceum zachwyca się jak facet jest "piękny". No i wiecie co? Wcale nie wychodzi jej w związkach, czasem pozna przystojniaka na miesiąc,
  • Odpowiedz
czy po prostu mają one jakiś syndrom wyparcia, a w głębi tli się głos, który w końcu odezwie się i każe iść po chada, egzotyczne geny itp.?

@mirko_anonim: jasne bro
  • Odpowiedz