Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +354
Pięć głównych, konkretnych powodów, dla których warto mieszkać w Polsce a nie w innym kraju i nawet nie próbujcie tego podważać.
Nawet wyjeżdżając na jakiś urlop za granicę, czy nawet na weekend do Czech czy na Słowację, boli brak tych rzeczy pod ręką, zwłaszcza Żabki xD
#11listopada #polska #takaprawda
Nawet wyjeżdżając na jakiś urlop za granicę, czy nawet na weekend do Czech czy na Słowację, boli brak tych rzeczy pod ręką, zwłaszcza Żabki xD
#11listopada #polska #takaprawda
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-11 121046
Pobierz
MonazoPL +123
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 1500x1500 v2
Pobierz

Cześć
Jestem nowy jeśli chodzi o Tindera.
Znajomy powiedział, żebym założył konto bo mam już swoje lata (23) i wypadałoby mieć dziewczynę bo potem będzie ciężko znaleźć. Zgodziłem się i założyłem konto. Dodałem zdjęcia, opis i uzupełniłem informacje dodatkowe (miasto, praca itd). Ten znajomy powiedział, że Tinder to najprostszy sposób bo (cytat) "wystarczy przesunąć w lewo albo prawo".
Pierwszego dnia dostałem aż 3 polubienia (0 matchy), niestety od tego momentu (4 miesiące temu) nie dostałem nic. Kompletnie zero. Cały czas mam te 3 polubienia. Nie wiem co jest nie tak. Da się coś z tym zrobić? Wiem, że nie jestem super przystojny (brzydki też nie jestem), bogaty też nie, znajomych też nie mam zbyt dużo (ale jakiś mam), ale nie wierzę w to, że w promieniu 50km (tyle ustawiłem na Tinderze) nie ma więcej niż 3 dziewczyny, którym bym się spodobał. Mieszkam w dużym mieście, więc nie to jest problemem.
Da się coś z tym zrobić?
#tinder #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: potem nie bedzie ciezko znalezc, bo mozna bez problemu znalezc dziewczyne po 60tce...
PRoblem bedziesz mial taki, ze potem (po 30, 40) bedzie jeszcze bardziej rzucalo sie ze jestes kosmita, ktory za reke nigdy nie trzymal
@mirko_anonim: xDDDDDDDD ależ bzdury