Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć
Jestem nowy jeśli chodzi o Tindera.

Znajomy powiedział, żebym założył konto bo mam już swoje lata (23) i wypadałoby mieć dziewczynę bo potem będzie ciężko znaleźć. Zgodziłem się i założyłem konto. Dodałem zdjęcia, opis i uzupełniłem informacje dodatkowe (miasto, praca itd). Ten znajomy powiedział, że Tinder to najprostszy sposób bo (cytat) "wystarczy przesunąć w lewo albo prawo".

Pierwszego dnia dostałem aż 3 polubienia (0 matchy), niestety od tego momentu (4 miesiące temu) nie dostałem nic. Kompletnie zero. Cały czas mam te 3 polubienia. Nie wiem co jest nie tak. Da się coś z tym zrobić? Wiem, że nie jestem super przystojny (brzydki też nie jestem), bogaty też nie, znajomych też nie mam zbyt dużo (ale jakiś mam), ale nie wierzę w to, że w promieniu 50km (tyle ustawiłem na Tinderze) nie ma więcej niż 3 dziewczyny, którym bym się spodobał. Mieszkam w dużym mieście, więc nie to jest problemem.
Da się coś z tym zrobić?

#tinder #rozowepaski #niebieskiepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

potem będzie ciężko znaleźć

@mirko_anonim: potem nie bedzie ciezko znalezc, bo mozna bez problemu znalezc dziewczyne po 60tce...

PRoblem bedziesz mial taki, ze potem (po 30, 40) bedzie jeszcze bardziej rzucalo sie ze jestes kosmita, ktory za reke nigdy nie trzymal
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Kolego to trzeba taktycznie rozegrać :D Robisz konto prawdziwe imię i wiek potem dodajesz super przystojnego gościa, ale takiego aby był wiarogodny i czekasz xD Po nabiciu już sporej ilości like(serduszek) wstawiasz swoje zdjęcia i dajesz serduszka paniom w twoim guście. Upolujesz kilkanaście par z czego wiadomo wiele zniknie, ale szansa zagadania do kilku na pewno będzie więc jeśli masz gadane kto wie ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: na 90% dostałeś jakiegoś shadow bana czy coś bo ja jak sobie czasem zakładam profil to od buta za każdym razem w pierwszy dzień mam powyżej 10 lajków a nawet nie mieszkam w jakimś dużym mieście.
  • Odpowiedz