Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +378

dream_big +4
Dlaczego mężczyźni chcą mieć dzieci? Tym bardziej w tych niestabilnych czasach obecnie gdzie miliarderzy są wściekli, że nie produkuje się nowych niewolników do ich fabryk jak m.in. Elon Musk kiedyś wspomniał.
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być

Pozwalałeś rodzeństwu w przeszłości zagrać na swoim komputerze. Teraz gdy ono ma lepszy komputer, to robi problem o zagranie w jakąś grę, która nie zadziała na twoim, a jesteś tylko kilka dni w roku u nich.
W jakiej patologii się urodziłem. W przeszłości mogłem być bardziej stanowczy i np. bezwzględnie ograniczać mu czas spędzany u mnie.
#patologia #feels
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ja bym poszedł do roboty i zarobił na lepszy, albo konsole sobie kupił :D