mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
onepnch
Zapytałem tonem żartu, czy chłopak z którym randkuje może spuszczać z krzyża i oczywiście powiedziała, że nie. 6 miesięcy wydało mi się do wytrzymania

@mirko_anonim: Typiara zabroniła ci walić konia a ty się zgodziłeś? XDDDDDD 2/10 bo odpisałem
14
Echo225
@mirko_anonim: Nigdy nie dałem żonie powodu do nieufności, tylko przez 7 lat ją zdradzałem. No faktycznie logiczne.
7
alfka
alfka
@mirko_anonim Nie wiń instytucji małżeństwa za swoje własne braki w czytaniu ludzi. ¯_(ツ)/¯
O ile tego pierwszego, że z nikim nie była 1,5 roku nie uważam za redflag, tak te pozostałe już za rzeczy zastanawiające. A skoro nic nie mówiłeś, i jeszcze się oświadczyłeś, był ślub itd., to chyba można myśleć, że jest ok. W końcu po ch... się oświadczać, jak się jest nieszczęśliwym w związku?
A małżeństwo to małżeństwo,
4
s.....k
@mirko_anonim przecież brak pożycia w małżeństwie to podstawa do rozwodu
3
MajsterOfWihajster
@mirko_anonim: śmieszna historia. Mógłbyś pisać fanfiki w świecie Twilight.
3
DrGreen_2
DrGreen_2
2
ostr_y
@mirko_anonim: ważniejsze czy Cię złapała czy to przewidziałeś po historii z przyjaciółką?;)
1
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): @onepnch
pewnie chodzi o divy albo onsy, a nie o walenie konia

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
0
m.....8
m.....8
@mirko_anonim: jeśli to prawda to po prostu zachowywałes się jak pipa i musiałeś zostać olany. Tak się to kończyn. Prawdziwemu facetowi od razu by na knage skoczyła.
0