Aktywne Wpisy

JanTadeusz +178
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

cheture +21
jakie macie plany na piątkowe popołudnie
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
To już kolejny dzień jak robię sobie rachunek sumienia. 6 lat zmarnowane na życie w trybie praca-siedzenie na dupie z depresyjnymi myślami w piwnicy. Nie zadbałam o swoją edukację, nie znalazłam kogoś kto by mnie naprawdę pokochał i chciał ze mną założyć w przyszłości rodzinę, nie zwiedziłam świata jak niektórzy moi rówieśnicy, nie zrobiłam niczego wartościowego, nie zaangażowałam się nigdy w jakiś wolontariat, nie sprawiłam że komuś polepszył się czyjś humor, zdrowie czy komfort życia.
Zmarnowałam swoją szansę na szczęśliwe życie. Nie mogę stanąć przed lustrem i z uśmiechem na twarzy stwierdzić że jestem z siebie zadowolona.
Pójdę na studia jako 26 latka i co? Skończę je w wieku 31-32 lat?
Spróbuję gdzieś wyjechać i co? Będę czuć się jak kretynka otoczona parami lub paczkami przyjaciół, prędko poczuje się beznadziejnie i dam dyla do hostelu aby przepiwniczyć i przepłakać cały wyjazd.
Miłość? A kto by mnie chciał już w tym wieku? Rówieśnicy wolą młodsze bądź są już zajęci, starsi podobnie. Zmarnowałam szansę na poznanie kogoś siedząc w swojej ciemnej piwnicy i zanurzając się w depresji.
Może taka osoba jak ja powinna wylogować się z tego świata żeby nie marnować zasobów naszej planety. Moje istnienie nie wnosi nic pozytywnego do świata, ludziom. Może tylko trochę okruhów miłości czy tego co dobre daję uratowanym od życia w schronisku lub na ulicy zwierzętom które mają dzięki mnie ciepły kąt, miskę jedzenia i spokój.
I takie oto myśli pojawiają się każdego dnia i swoim cieniem przysłaniają jakikolwiek strumień światła. Nie dociera już do mnie choćby mały promyk.
#depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
26 lat to normalny wiek na znalezienie kogoś, masz wtedy ogrom mężczyzn do wyboru o dowolnym wyglądzie i statusie.
Podobnie z wyjazdem gdzieś. Są grupki na FB gdzie ludzie się organizują, żeby razem gdzieś pojechać, no i jest tam
Oczywiście nie można o tym tu pisać, bo teraz na wykopie nie ma przyzwolenia na bycie kobietą-przegrywem i niektórzy sobie uroili sobie wyłączne prawo do decydowania o tym, kto nim
@mirko_anonim: Moja kobieta jest 30+ a jakbym ją poznał na nowo to bym się znowu zakochał.
Niżej kolejna.
Macie pełno mirków na tagu do wyboru, kolor pewnie ten sam, ale wy nie płaczecie za miłością do drugiej osoby, wy płaczecie, że nie będzie wam dane upolować chada.
Zmniejszenie wymagań nie wchodzi w grę i stąd ta cała depresja.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
Możesz tak powiedzieć, jeśli będziesz miała tylko odpowiedni system wartości zbieżny z tym jaki ma chłopak to on i tak zaakcepuje ten fakt.
Wolałbym jeździć z taką dziewczyną nawet pierwszy raz do centrum handlowego i cieszyć się tym
@sadparsley: 15