Aktywne Wpisy

HAMSKLOSS89 +16
#gielda #gielda tak sobie sprawdziłem i ETF na emerging markets zrobił w rok 40%, bez żadnej spiny, skakania po śmieciuchach, kombinowania czy co tam jeszcze wymyślicie. I wiem że ta sporą część jego wyniku to tsmc, Samsung i hynix ale właśnie dlatego że to ETF nie musisz ich znaleźć wcześnie, trzymać diamond hands itp po prostu co miesiąc sobie dokupujesz, a jak zmienia się koniunktura to przeskakujesz na

robert-kuzba +98
W dniu 25.06.2026 r. zmarł mój Ojciec.
Dziękuje ci Ojcze za wszystko czego mnie nauczyłeś, co mi dałeś i przekazałeś. Dziękuję za to, że wspierałeś mnie w osiąganiu celów, dziękuje, że nigdy we mnie nie zwątpiłeś. I dziękuje Ci za to, że byłeś jedyną osobą, której mogłem bezgranicznie zaufać.
Niech Bóg ma Cię w swojej opiece.
#zalesie #anonimowemirkowyznania
Dziękuje ci Ojcze za wszystko czego mnie nauczyłeś, co mi dałeś i przekazałeś. Dziękuję za to, że wspierałeś mnie w osiąganiu celów, dziękuje, że nigdy we mnie nie zwątpiłeś. I dziękuje Ci za to, że byłeś jedyną osobą, której mogłem bezgranicznie zaufać.
Niech Bóg ma Cię w swojej opiece.
#zalesie #anonimowemirkowyznania
źródło: Tato Kazimierz Kuzba — kopia
Pobierz

Chciałbym odzyskać konto, ale nie pamiętam hasła do konta ani maila. Jest tylko numer telefonu taki jaki był. Da się coś zrobić? Pisałem do nich, ale inny mail to nawet nie dostałem odpowiedzi.
#moderacja #moderacjacontent
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi