mirko_anonim mirko_anonim 11.09.2023, 18:32:36 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimChciałbym odzyskać konto, ale nie pamiętam hasła do konta ani maila. Jest tylko numer telefonu taki jaki był. Da się coś zrobić? Pisałem do nich, ale inny mail to nawet nie dostałem odpowiedzi.#moderacja #moderacjacontent─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: RamtamtamSi· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
K.....i konto usunięte 11.09.2023, 18:43:46 via Wykop 0 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
mirko_anonim mirko_anonim 11.09.2023, 18:44:12 via mirko.proBOT 0 + Anonim (nie OP): Nie odzyskasz już konta. ─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: RamtamtamSi
mirko_anonim mirko_anonim 11.09.2023, 19:49:47 via mirko.proBOT 1 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
Chciałbym odzyskać konto, ale nie pamiętam hasła do konta ani maila. Jest tylko numer telefonu taki jaki był. Da się coś zrobić? Pisałem do nich, ale inny mail to nawet nie dostałem odpowiedzi.
#moderacja #moderacjacontent
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi