Aktywne Wpisy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
KjatanSveisson +30
#perfumy
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
źródło: 1000002016
Pobierz

@mirko_anonim: Asseco? XD
Ale wartość to miało zerową, bo raczej każdy miał swoje solo-tematy, więc idea, że będzie można szybciej coś ogadać ad-hoc tak jakbyśmy byli w biurze była rzadko wykorzystywana i często kończyła
O_O! Przegięcie, ja wtedy bym od razu złożył wypowiedzenie i wolał wrócić do bagna
Jak teamsy, to trochę gorzej, ale pewno też jest jakiś plugin czy inny pomysł (przez przeglądarkę może?) żeby to pisać.
Jechałem prawie dwa lata na skrypcie !<nazwafirmy>ZDALNIE i nikt się nie dowalił, chyba że coś się paliło i wdzwaniali przed 10, to wtedy szybkie ogarnięcie i standardowa gadka że śniadanie/poranna kawa/sraka jest właśnie realizowane.
@tellet: teamsy też już mają opcję wysyłkę wiadomości o zadanej godzinie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kitku_Karola znajomemu na rozmowie obiecywali pracę 100% remote, po przyjściu dowiedział się, że "hehe no wiesz anon w międzyczasie zmieniły nam się korporacyjne zarządzenia i teraz mamy hybrydę 50% czasu z biura, sorry"
@Kitku_Karola: niee... To nie możliwe...(ಠ‸ಠ)
Az Takich kołchozów nie ma, prawda? (ಠ‸ಠ)
Ale rano się witasz, jak idziesz na dłuższą przerwę czy coś załatawić to piszesz afk na kanale i elo. Niektórzy też piszą jak kończą pracę, ja nie i nikt mi od 6 miesięcy uwagi nie zwrócił.
Chat ma taką opcję, kanały nie. Może w Power Automate da się to zrobić.
DW
──────