mirko_anonim mirko_anonim 12.09.2023, 04:20:39 2 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimInteresuje mnie czy na wykopie są #teczowepaski które neetują.Tag #neet jest raczej zdominowany przez heteroseksualnych mężczyzn, ale ciekawe czy są bezrobotne przegrywy, które są gejami. Czy Wasz neet wynika z tych samych przyczyn co u reszty?Czy może tag przeglądają mirki, którzy wyizolowali się ze względu na orientację? ─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: Nighthuntero· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
fizzly fizzly 12.09.2023, 05:38:14 via Wykop 10 + @mirko_anonim: dla niewtajemniczonych: op pyta czy wśród tęczowych są menele któzy nic nie robią cały dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
y.....k konto usunięte 12.09.2023, 08:56:04 via iOS 0 + @mirko_anonim sa ale wiekszosc sie nie przyznaje
l.....S konto usunięte 12.09.2023, 09:07:15 via Wykop 1 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
DespotaAnalny DespotaAnalny 12.09.2023, 10:55:06 via Wykop 0 + @mirko_anonim: Tak ( ͡° ʖ̯ ͡°)choć jak częste to nie wiem
Interesuje mnie czy na wykopie są #teczowepaski które neetują.
Tag #neet jest raczej zdominowany przez heteroseksualnych mężczyzn, ale ciekawe czy są bezrobotne przegrywy, które są gejami.
Czy Wasz neet wynika z tych samych przyczyn co u reszty?
Czy może tag przeglądają mirki, którzy wyizolowali się ze względu na orientację?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez autora