Aktywne Wpisy

tojapaweu +47
Miesiac temu zapytałem się księgowej, czy mogę sam rozliczyć PIT. Odpisała mi to co na screenie.
Myślę no dobra, to niech kliknie. Dziś otrzymuje fakturę a tam “Rozliczenie PIT 120 netto”.
I generalnie już tam c--j z tymi 150 zł (nie jestem vatowcem). Uważam, że to trochę nieładnie z jej strony, bo nie dostałem informacji, że płacę za to dodatkowo. To tak jakbym jej teraz wystawił fakturę, że zareklamowałem ją na wykop.
Myślę no dobra, to niech kliknie. Dziś otrzymuje fakturę a tam “Rozliczenie PIT 120 netto”.
I generalnie już tam c--j z tymi 150 zł (nie jestem vatowcem). Uważam, że to trochę nieładnie z jej strony, bo nie dostałem informacji, że płacę za to dodatkowo. To tak jakbym jej teraz wystawił fakturę, że zareklamowałem ją na wykop.
źródło: image_picker_78EF39A7-28FA-4EA6-9D1F-99BD5061E328-10976-0000050F0F22F381
Pobierz
KitaxKita +345
Często pojawia się argument
Najlepiej gdyby protestował po cichu, w mieszkaniu, tak żeby nikt za bardzo nie zauważył
#konfitura
no ogólnie konfitura ma rację, ale forma protestu jest zła
Najlepiej gdyby protestował po cichu, w mieszkaniu, tak żeby nikt za bardzo nie zauważył
#konfitura

Czy to prawda, że dajmy na to 40 lat temu polskie kobiety wymagały od kandydata na męża tylko tego by nie pił zbyt dużo, nie bił, nie zdradzał, wyglądał ciut lepiej od diabła, przynajmniej jako tako dbał o higienę i miał pracę (a wtedy każdy miał pracę)? No a gdy taki kandydat jeszcze zerwał czasem kilka kwiatków z pola i dał z szarmanckim uśmiechem, to nawet jak mu zęba brakowało w tym uśmiechu, to już był wygrywem totalnym? Bo jeśli to prawda, to jest to jakiś odlot, że te oczekiwania polskich kobiet wobec mężczyzn mogły się aż tak bardzo w tym czasie zmienić... #kiciochpyta #feels #zwiazki #milosc #podryw #niebieskiepaski #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Nie
Kiedyś ludzie poznawali się w małym gronie znajomych. Od biedy na wakacjach.
Nie było internetu i zakłamanego obrazu wyglądu mężczyzny, gdzie każdy aktor
Jednak można porozmawiać właśnie o tych potrzebach ale bez szukania analogii w celu oceny współczesnych ludzi przez pryzmat dawnych tylko po to aby spełnić osobistą żądze przypisania komuś wad.
To nie ma sensu i jest wbrew logice
A teraz nie muszą
Pogadaj z jakąś 60 letnią kobietą a pogadaj np. z 22 letnią. Zauważysz znaczną różnicę w jakości rozmowy i znaczną różnicę w dojrzałości. Nie wynika ona tylko z doświadczenia życiowego, ale ze sposobu dawniejszych rozmów damso-męskich, gdzie spermiarze nie kadzili babie za byle co. Przyjrzyj się też starym dziadkom, tak koło 70tki, jak rozmawiają z młudkami np. w szpitalu, droczą się z nimi nie zważając na jakąś obrazę
@wojtek-m: Potrzeby ludzi się zmieniły. Najbardziej tych z najniższych warstw. Mój prapradziadek srał do kibla ale wiele ojców młodych dziewczyn co przyjeżdżaj do mojego miasta to jeszcze jako dzieci srali do wychodka czy gdzie tam. I dobrze, postęp musi być. Już nie wystarczy ciepła woda w kranie, no chyba że kloszardowi.
@TakiSobieLoginWykopowy: Boli Cię że ktoś zapytał czy kiedyś kobiety miały mniej nasrane w głowie i ludzie zaczynają pytać o to?
G@wno wiesz co ktoś miał na myśli ale pitolisz