Aktywne Wpisy
SmutnoMi +2
#kryptowaluty #gielda #inwestowanie #pytanie
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.

Kalifat +2
Kto tu ma pierwszeństwo?
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
źródło: image_picker_99903BE2-D11E-4FEC-BB35-E7F25E9C4554-96155-00001D448AA3AE94
Pobierz

I wy też kiedyś będziecie głosować na #pis i chodzić do kościoła, poczekajcie tylko aż się zestarzejecie, zrobicie się niedołężni i tym samym zmienią się wam wasze priorytety w życiu.
#takaprawda #wykop #polska #polityka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@onepnch: to wyjaśnij mi super elo inteligentny bordo użytkowniku wykopu, czemu moherowe berety nie wymarły? Czyżby ci co kiedyś głosowali na sruska zmienili z wiekiem poglądy i stali się moherowymi beretami?
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@HrabiaTruposz: będzie, starzejące się społeczeństwo, a wraz z wiekiem zmieniające się priorytety, które wymuszą też zmianę poglądów na bardziej pro emerytalne spowodują, że pis będzie tylko rósł.
─────────────────────
@cacum3: nie mam tu konta tęczusiu.
─────────────────────
─────────────────────
Ciekawe czy też tak gadali tęczowe stwory zaraz po drugiej wojnie światowej, gdy Polska rzeczywiście była r-------a, czy w latach 80 podczas strajków Solidaruchów, czy w latach 90 xD
Bo póki co rozwijany się cały czas. Jedynie jak przyjdą takie POwce, czy Lewicowce to ten rozwój zajmuje nam 25 lat zamiast 10.