Aktywne Wpisy

prostymirek +608
Pamiętacie jeszcze o wałkach podczas covidu? O tych wszystkich ludziach którzy uwłaszczyli się na pandemii, a dziś nikt nawet nie pamięta ich nazwiska?
#praca #covid #przemyslenia
#praca #covid #przemyslenia
źródło: 0ce4021b393a67939d2ebe66a88feba1
Pobierz
ukojenie +165

Zasługujesz na więcej. Jeśli aktualna kobieta daje ci niewiele, to zasługujesz na albo lepsza kobietę, albo kochankę.
Niestety (ʘ‿ʘ)
Albo: pokorne ciele, dwie madki ssie :p
@mirko_anonim: nie wydaje Ci się, a nie kochasz. Jak się kocha, to się nie zdradza, proste.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
Ludzie, macie wy jakiś kręgosłup moralny?
OPie, Jeżeli nie jesteś w otwartym związku to twoim obowiązkiem jej powiedzieć co o-------s xD zatajanie takiej rzeczy waśnie jest wygodne, ale tylko i wyłącznie dla CIEBIE
@mirko_anonim: zazwyczaj wtedy, kiedy zdajesz sobie sprawę z tego, że nie możesz przestać kogoś kochać. Jeżeli masz wątpliwości to nie kochasz
@Massiv nie planowałem tego. Nie siedzę na tinderze ani nigdzie. Wpadliśmy na siebie z tą nową i się stało. Być może mam coś z socjopaty :(
@unlucky_ wygodniej byłoby mi to z siebie wyrzucić i jej powiedzieć. Ale co to zmieni w przypadku gdy się rozstaniemy? Bardziej ją zaboli jak powiem ze znalazłem inną niż jak się rozstaniemy tak po prostu
─────────────────────