Aktywne Wpisy

jmuhha +1
Wytłumaczy mi skąd faceci koleżanek mają 3000 na zakup pierścionka i z 5000 zł na wyjazd na wakacje gdzie się oświadczają? ( ಠ_ಠ)
Podczas świąt naliczyłam 4 nowe pary wśród znajomych (╥﹏╥)
Podczas świąt naliczyłam 4 nowe pary wśród znajomych (╥﹏╥)
źródło: 1000026376
Pobierz
Wojciech_Skupien +240
Syn lvl 5 zaprosił sobie kolegę na chatę, stoję w kuchni i słyszę jak mówi mu "a mój tata to mój przyjaciel i on potrafi wszystko".
W jednej sekundzie zrobiło mi się ciepło w sercu.
I zamiast na tym skończyć, to musiał podkoloryzować i ryczy: "Tato! Stań na rękach bo Stasiu nie wierzy!".
Moje zdolności negocjacyjne z pięciolatkami są nikłe, więc podjąłem się tej próby by bronić swojego imienia w oczach syna
W jednej sekundzie zrobiło mi się ciepło w sercu.
I zamiast na tym skończyć, to musiał podkoloryzować i ryczy: "Tato! Stań na rękach bo Stasiu nie wierzy!".
Moje zdolności negocjacyjne z pięciolatkami są nikłe, więc podjąłem się tej próby by bronić swojego imienia w oczach syna

Szukam pracy od ponad 2 miesięcy i już jestem naprawdę sfrustrowana. Wysłałam pewnie z 200cv i nadal kicha. Czy praca w wawie za 4k to naprawdę jest jakiś wyczyn? Już i tak obniżyłam swoje oczekiwania, bo w poprzednich pracach zarabiałam więcej. W pierwszej poważnej pracy po studiach pracowalam ponad rok, zmieniłam ją na inną, bo nie była rozwojowa i znalazłam dużo lepiej płatną, ale okazało się, że w kolejnej atmosfera jest nie do wytrzymania, ciągła rotacja, więc po poł roku odeszłam do innej pracy. Kolejna praca była dla mnie super, wszystko się zgadzało, bardzo dobra praca, ale umowa się skończyła po niecałym roku i zmuszona byłam szukać kolejnej. Wiem, że to w cv nie wygląda najlepiej, ale co mam zrobić xD już 2 rekruterki pytaly mnie czego oczekuje od pracodawcy żebym mogła zostać na dłużej.. już dosyć mam zmiany pracy, chce czegoś na dłużej, ale to jest jakiś cyrk. Albo się nie odzywają, albo na rozmowie okazuje się, że nawet 4k ( wawie xD) nie można zarobić a wymagania z kosmosu. Nie chce usuwać z cv mojej półrocznej pracy bo pomimo atmosfery sporo tam się nauczylam. Mam już dosyc, czuje się jak debil. Codziennie wysylam cv, a tu ciągle podziękowania, bo nie mam na stanowisku doswiadczenia, albo budżet się nie zgadza, na pracuj to 3/4 moich cv nie zostało nawet otwartych( ͡° ͜ʖ ͡°) A ja chce tylko pracować :( co jeszcze mogę zrobić, oprócz modlitwy? XD #praca #pracbaza #bezrobocie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Szpagat
A tak na serio, to możesz tylko dalej czekać i wysyłać cefałki
Ja nie składam cv od dawna, idę i mówię, że szukam pracy, praktycznie przyjmują z miejsca jeżeli chcę tam pracować.
@mirko_anonim: chyba zacznę szanować swój kołchoz produkcyjny ¯\(ツ)/¯
Spokojnie. To nie tak się szuka pracy ;)
──────────────