Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Ja bym tak nie umiała. Jak jesteś młoda, to może nabierzesz trochę pewności siebie tak naturalnie, u mnie tak było.

i z pewnoscia nie wie, czym jest prawdziwa #samotnosc

@N0vember: To ciekawe, bo miałam w życiu okresy, kiedy nie miałam żadnych znajomych. Inb4 "mogłaś założyć tindera" - nie, bo po pierwsze to nie miejsce do szukania znajomych, po drugie tindera wtedy jeszcze nie było.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Super sprawa. Dziemkuję za tę radę. A masz może jeszcze jakieś złote rady dla chłopa z fobią społeczną, gdzie biorę spore dawki psychotropów żeby móc pracować, a i tak nadal nie potrafię się przełamać żeby kogoś poznać.
Nie ma dla mnie ratunku z samotności, bo każdą babę odpycha chłop z fobią.

@choochoomotherfucker, weź już schowaj te swoje gadki, bo wszyscy dobrze wiemy, że kreujesz się tutaj na kogoś
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Wszyscy, czyli kto, jakiś anonim? xD Czy bycie w związkach wyklucza fakt, że człowiek miał też okresy, w których był samotny? Już pomijam fakt, że znajomości z moimi już byłymi w większości wychodziły z mojej inicjatywy - gdybym nie robiła kompletnie nic, to byłabym starą babą, która nawet nie trzymała za rękę xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): @choochoomotherfucker, bo nic nie wiesz o samotności. To tak samo jakbym ja pisał do jakiegoś Pakistańczyka, że wiem jak to jest nie mieć bieżącej wody, bo kiedyś pękła rura i 2 dni minęło zanim to naprawili.
No ja wiem, że ty "biegałaś" za chłopami, a pewnie to bieganie polegało na tym, że po prostu przejęłaś rolę chłopa i sama wyszłaś z inicjatywą. Dobrze wiem co znaczy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): @choochoomotherfucker, to pochwal się jeszcze ile razy zostałaś odrzucona? Czy było to tak jak dla przeciętnego chłopa, że na 20 podejść jakieś 2 dziewczyny chciały się z nim umówić, czy po prostu zagadałaś i chłop się zgodził?
Nie wiem, ale się domyślam.
Zostałaś odrzucona za wzrost? Bo ja tak, mam 175cm i no sorry, ale to nie wystarczy widocznie żeby baba chciała chociaż pójść z nim na studniówkę.
  • Odpowiedz