Aktywne Wpisy

annlupin +17
halo odbiur jakie muzyczki słuchacie se
źródło: annlupin667878
Pobierz
kutasoglu +21
Jak mnie grzeje ciśnienie.
2 godziny temu, napadły mnie na spacerze psy. Nawet nie mnie, a mojego małego maltańczyka. Zanim dostały kopy i zanim je odgoniłem, ten największy s-----l porozgryzał i poszarpał mu brzuch. Pojechałem od razu na całodobową lecznicę i cóż. Może będzie żył, na ten moment tam zostaje, aby przejść operacje.
Mam k---a jego mać dość.
Jestem
2 godziny temu, napadły mnie na spacerze psy. Nawet nie mnie, a mojego małego maltańczyka. Zanim dostały kopy i zanim je odgoniłem, ten największy s-----l porozgryzał i poszarpał mu brzuch. Pojechałem od razu na całodobową lecznicę i cóż. Może będzie żył, na ten moment tam zostaje, aby przejść operacje.
Mam k---a jego mać dość.
Jestem

Co jeśli nie jesteś w stanie założyć maski osobnika który się nie boi?
Woman detected
Opinion rejected
@N0vember: To ciekawe, bo miałam w życiu okresy, kiedy nie miałam żadnych znajomych. Inb4 "mogłaś założyć tindera" - nie, bo po pierwsze to nie miejsce do szukania znajomych, po drugie tindera wtedy jeszcze nie było.
Nie ma dla mnie ratunku z samotności, bo każdą babę odpycha chłop z fobią.
@choochoomotherfucker, weź już schowaj te swoje gadki, bo wszyscy dobrze wiemy, że kreujesz się tutaj na kogoś
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
No ja wiem, że ty "biegałaś" za chłopami, a pewnie to bieganie polegało na tym, że po prostu przejęłaś rolę chłopa i sama wyszłaś z inicjatywą. Dobrze wiem co znaczy
Nie wiem, ale się domyślam.
Zostałaś odrzucona za wzrost? Bo ja tak, mam 175cm i no sorry, ale to nie wystarczy widocznie żeby baba chciała chociaż pójść z nim na studniówkę.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91