Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

Porównanie rat kredytu na 30 lat na 500k w Polsce (u góry) i w Niemcach #nieruchomosci #banki
źródło: 1000005351
Pobierz

Połowa września i taki piękny dzień w #krakow a ja muszę leżeć w łóźku, bo się przeziębiłem. Zdrowie ty kur.wo. Jak to mawiał poeta "Szlachetne zdrowie yyy prawda yyy ile cię trzeba cenić czy jak aaa jak tak yyyyyy jako smakujesz aż się zepsujesz prawda" czyli wtedy dopiero wiemy kiedy kiedy brakuje nam tego zdrowia jak ono jest absolutnie kluczowe.
#zdrowie #pogoda
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ja jeszcze nigdy w swoim zyciu w lato i jesien nie bylem chory ( ͡º ͜ʖ͡º) zawsze na wiosne
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
W ciągu dnia głowa rozj3b4n4,