Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +229
Dermatolog we Wrocławiu ustawił sobie na Znanym Lekarzu wizyty na konsultację co pięć minut - 10:15, a następna o 10:20 ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przecież zgodnie z tym rozkładem pacjent ledwo co zdejmie kurtkę, rozsiądzie się na krześle i zaraz musi zbierać się do wyjścia xD
#konowalposting #lekarz100k #heheszki #wroclaw
Przecież zgodnie z tym rozkładem pacjent ledwo co zdejmie kurtkę, rozsiądzie się na krześle i zaraz musi zbierać się do wyjścia xD
#konowalposting #lekarz100k #heheszki #wroclaw
źródło: 64EF91A4-8FB1-46E0-80F0-5BA50D7645EF
Pobierz
nitemar_ +611
Ale sie dzis boty pisokonfowskie odpalily, jakby co najmniej pis wygral xdd. Elektorat KO po prostu ma wymagania. ktore nie zostaly spelnione, wiec elektorat to pokazal, tyle.
#krakow
#krakow

Siema, moja ex rozstała się ze mną mniej więcej półtora roku temu. 26 level here, ona też. Ja w międzyczasie znalazłem inną dziewczynę, ustatkowałem się i znalazłem bardzo dobrą posadę, związaną notabene z moim kierunkiem studiów. Pochodzę z dość bogatej rodziny i gdy jeszcze nie miałem pracy moja ex dość często korzystała z różnych wygód - wyjazdów, kolacji itp. Minęło te półtora roku, ona podobno wciąż nikogo nie ma. Spotyka się jedynie ze znajomymi. Trochę mnie zastanawia to, że wciąż nikogo nie ma. Czy waszym zdaniem istnieje możliwość, że będzie chciała się odezwać? #redpill #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi