Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim bierzesz pod uwagę, że style komunikacji mężczyzn i kobiet są różne? Nie mam na celu bronienia różowych, ale zauważ, że to, że Tobie udającego kobietę spoko się pisało z innymi niebieskimi, nie znaczy, że tak samo dobrze pisałoby się z nimi prawdziwej różowej ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @xentropia, niunia, ale pomyliłaś "style komunikacji" z "oczekiwaniami".
Nie interesowało mnie, że jakiś kolo nie miał 185cm, 17cm w gaciach, 6 zer na koncie.
A znasz tekst "mokebe nawet nic nie musiał?".

Co nazywasz stylem komunikacji? Uważasz, że pisałem z nimi jak chłop
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

Znając życie to ta średnia różowa to pewnie 18 letnia Julka 9/10 XD Daruj sobie.

Różowa, ogarnij się. Doskonale wiesz, że kłamiesz teraz, bo doskonale zdajesz sobie sprawę z tego jak chłopy oceniają baby (krzywa dzwona), a jak baby oceniają chłopów.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):
Dopowiedzenie do poprzedniego komentarza: to nie moja wina, że najpłodniejsze są młode, a ty pewnie przewaliłaś swoje lata, masz teraz 30+ i czepiasz się (jak każda baba), że chłopy oglądają się za młodszymi. Po prostu żałujesz, że znowu nie masz 18 lat i nie jesteś tak płodna jak kiedyś.

W teście baba na zdjęciu, którą wybrałem miała gdzieś w okolicy 23-25 lat.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: W większości przypadków, jak różowe i niebiescy narzekają, że nie mogą sobie nikogo znaleźć, to znaczy że problem jest z nimi. Czy to jest przegryw, czy wybredna Juleczka to nie ma znaczenia.
  • Odpowiedz