Aktywne Wpisy

Ketrab77 +355
Polska policja to nieśmieszny żart. W sobotę w mojego trzylatka wjechał z dużą prędkością 12 latek na wielkiej, odblokowanej hulajnodze, był bez opiekuna. Sytuacja miała miejsce na placu zabaw, na ścieżce przy piaskownicy, pod kilkoma kamerami, dosłownie. Na miejscu była moja kobieta, wyciągnęła synka spod hulajnogi i kazała młodemu dzwonić po matkę. Po chwili na miejsce przyszły dwa wydziarane patologiczne glonojady, typowe wulgarne karyniska, były agresywne i pruły się o rysę na

FejsFak +95
Cześć Wykopki!
Dawno mnie tu nie było. Właściwie sam nie wiem, od czego zacząć, bo historia, z którą wracam, brzmi jak połączenie survivalu, prepperstwa i rodzinnego dramatu — a to dopiero początek.
Niestety na mirko nie da się wrzucić więcej niż 20 000 znaków więc całość tekstu znajdziecie tutaj:
https://telegra.ph/Od-programisty-z-MCS-do-hodowcy-byd%C5%82a-z-podziemnym-igloo--moja-szalona-zmiana-%C5%BCycia-03-12
Dawno mnie tu nie było. Właściwie sam nie wiem, od czego zacząć, bo historia, z którą wracam, brzmi jak połączenie survivalu, prepperstwa i rodzinnego dramatu — a to dopiero początek.
Niestety na mirko nie da się wrzucić więcej niż 20 000 znaków więc całość tekstu znajdziecie tutaj:
https://telegra.ph/Od-programisty-z-MCS-do-hodowcy-byd%C5%82a-z-podziemnym-igloo--moja-szalona-zmiana-%C5%BCycia-03-12

#slub #wesele #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mireczki, oceńcie czy to duże faux-paux czy koleżanka przesadza.
Zostałem zaproszony na wesele jako osoba towarzysząca przez koleżankę, była tam też inna dziewczyna z osobą towarzyszącą, od słowa do słowa i złapaliśmy dobry kontakt, wymieniliśmy się telefonami przy stoliku, przy osobach z którymi byliśmy. Przez całą noc zatańczyłem z nią ze dwa razy, poza tym tylko z koleżanką która mnie zaprosiła - no i właśnie, ta koleżanka uważa, że to było niewłaściwe, że nie powinniśmy tak ostentacyjnie rozmawiać z tą drugą dziewczyną. Moim zdaniem to głupota, jak sądzicie?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Notatka moderatora: Olej tę karynę miras
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
No ale mogłeś jednak ruszyć dupę i poza stolikiem wymienić się numerami.
Być może chciała jednak czegoś więcej między wami albo (co bardziej prawdopodobne) jest wściekła, że przy ludziach pokazałeś, że podoba ci się inna, mimo że przyszedłeś z nią, a to babki boli kiedy nie ma się maksimum atencji i idealnego obrazka dla obcych.
tak czy tak
Co do numeru telefonu przy stoliku, to tutaj inicjatywa wyszła od strony tej dziewczyny, nie ode mnie.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·