mirko_anonim mirko_anonim 20.09.2023, 15:55:23 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimGłupie pytanie, więc wolę z anonima... Będę korzystać z usług firmy kuzyna mojej mamy, którego nigdy w życiu nie spotkałem. Kultura, savoir vivre nakazuje żebym zwracał się do niego per pan czy wujek? #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #rodzina─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: RamtamtamSi· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler Pan czy wujek? per Pan 62.7% (32) per Wujek 37.3% (19)
b.....r konto usunięte 20.09.2023, 16:05:54 via Wykop 0 + Zapytaj się na początku jak się masz zwracać i po problemie ¯\(ツ)/¯
mirko_anonim mirko_anonim 20.09.2023, 16:21:42 via mirko.proBOT 2 + Anonim (nie OP): Nie oszczędzaj na usłudze i wybierz kogoś spoza rodziny, bo nic dobrego nie wyjdzie z tego ( ͡° ͜ʖ ͡°) ─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: RamtamtamSi
niepoprawny_pesymista niepoprawny_pesymista 21.09.2023, 05:20:13 via Wykop 0 + @mirko_anonim: Proponuję "mordeczko".
Głupie pytanie, więc wolę z anonima... Będę korzystać z usług firmy kuzyna mojej mamy, którego nigdy w życiu nie spotkałem. Kultura, savoir vivre nakazuje żebym zwracał się do niego per pan czy wujek?
#pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #rodzina
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Pan czy wujek?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi