Aktywne Wpisy

Qurvinox +39
Jak mogę zutylizować a-----l?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?

ChlopoRobotnik2137 +218
Udało się dojść , zrobiłem dziś 55,56 km. Jestem w makdolca przy autostradzie , jest 21:43 i nie wiem gdzie będę spać . Chyba w jakie krzaki pójdę bo gdzie indziej . Już zimno się zrobiło no i teraz czuję te km w ciele .
To moje zamówienie , wziąłem deala z
- mc double
- 4 nugetsy
- małe frytki
To moje zamówienie , wziąłem deala z
- mc double
- 4 nugetsy
- małe frytki
źródło: image_picker_B2EFBFC7-244C-43F1-83D2-9C1E71D46DF6-41203-000004A148A90AD4
Pobierz

#moda #rozowepaski
Cześć, zabrzmi to dosyć głupio, ale gdzie kupować ubrania?
Mam 26 lat, normalną wagę i po wielu latach gnicia zaczynam się w końcu brać za siebie- całość mojej garderoby to szmizjerka uszyta przez mamełe dawno temu, jedna czerwona spódniczka i 3 czarne bluzki. xD No i teraz pojawia się problem bo nie chcę kupować w sklepach typu H&M czy Shein, bo to tandetni plastik skierowany do nastolatków; z drugiej strony nie chcę kupować całości szafy w Wólczance i sklepach takiej półki z bardziej fancy ubraniami. Nie interesują mnie też ubrania przesadnie "biurowe". Zależy mi głównie na bluzkach na długi lub 3/4 rękaw, bez tandetnych nadruków(mój główny wymóg xD), z możliwie jak największym % naturalnych włókien jak i na ładnych, kobiecych spódniczkach i sukienkach; cena bez różnicy byle była adekwatna do jakości.
Co robić, jak żyć?
Z góry dziękuję za wszelakie sugestie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: H&M w droższej sekcji miewa niezłe składy, to samo z Reserved, Zarą. Zdarzają się tam klasyczne kolekcje i fasony, warto spojrzeć jednak od czasu do czasu na przeceny. Z sieciówkowych C&A jest ok jeśli chodzi o rzeczy na codzień, raczej mniej młodzieżowe i często z wiskozą czy bawełną w dużej ilości. Czasem coś fajnego trafi się w sklepach typu Halfprice, TK Maxx. Jeśli chodzi o stosunek ceny do