Aktywne Wpisy

Notakaprawda +225
#chwalesie #alkoholizm
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
źródło: 1000034096
Pobierz
JerryManson +668
Wyobraźcie sobie, ze ci ludzie posiadają jakiekolwiek prawa wyborcze xD
źródło: 1000022279
Pobierz

Wady to uzależnienie od auta, strata czasu itd. zależne od odległości / dostępu do ekspresówek. Czy jest komunikacja miejska, zasięg usług typu Uber/etc
Generalnie czy Wawer czy Grodzisk, z bąbelkami musisz zapierdzielac do dzielnic/miasta gdzie jest infrastruktura, na tych osiedlach praktycznie nic nie ma
Ale nie odbiegajmy od tematu, tylko wspólnie poszukujmy wad tanich budynków mieszkalnych dla współczesnych przedstawicieli salariatu aspirujących do klasy niższej-średniej.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
W każdym razie, jako mieszkający całe życie w domu jednorodzinnym, aczkolwiek mający za sobą kilkuletnie epizody mieszkaniowe stanowczo odradzam
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi