Aktywne Wpisy

jmuhha +8
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 20-22k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
źródło: 1000025583
Pobierz
kopek +2
Co myślicie o wynajmie nowego auta w salonie?
Za skodę octavie 2026 r. za 131 tys, placilbym 2k na miesiąc przez 4 lata to wychodzi 96 tys + wklad 13 tys suma 109 tys zl.
Ale w racie mam cały serwis, ubezpieczenie OC i ac, assistance, auto zastępcze - żadne dodatkowe koszta mnie nie obchodzą- place tylko za paliwo no i ratę.
Co myslicie?
#auto #samochody #noweauto
Za skodę octavie 2026 r. za 131 tys, placilbym 2k na miesiąc przez 4 lata to wychodzi 96 tys + wklad 13 tys suma 109 tys zl.
Ale w racie mam cały serwis, ubezpieczenie OC i ac, assistance, auto zastępcze - żadne dodatkowe koszta mnie nie obchodzą- place tylko za paliwo no i ratę.
Co myslicie?
#auto #samochody #noweauto

źródło: 1000001870
PobierzDziwnym trafem, każdy pisze, że jego wujek dostał, ciotka dostała, babka, dziadek dostali tylko dziwnym trafem nie jego rodzice. Matematykę zostawiam Tobie. Nie wierz we wszystko co mówią starzy.
Fast forward 25 lat i ziemia z uzbrojoną działką jest
@mirko_anonim: Moi np mieszkali w mieście, w domie który postawili moi dziadkowie.
A z tym wciskaniem na siłę to trochę masz rację a trochę nie. W mojej okolicy niby dawali ale warunek był taki że masz to
@mirko_anonim: mieszkali w miescie i pracowali w zakładzie który nie był prywatyzowany i w szkole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To podobnie jak mieć pretensje że się nie kupowało bitcoina na początku i nie sprzedało kiedy był najdroższy. No kto wiedział?
Podobnie jak dzisiaj z... no właśnie, na razie nie wiadomo
@Strigiformesman: Ja chciałem na samym początku bo czułem, że będzie dużo warte ale instalując koparkę BTC coś zepsułem przy instalacji i nie mogłem ani zainstalować ani usunąć (╯︵╰,) a miałem wtedy 13 lat i nie ogarniałem komputerów
Dziewięćdziesiąttych?
#analfabetyzm